R roaxe Decapat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 322 8 Mart 2023 #11 Valorant vs oynuyorsan herhangi bir performans artış veya düşüşü var mı?
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.164 Çözümler 17 Yer Bursa 8 Mart 2023 #12 roaxe dedi: Valorant vs oynuyorsan herhangi bir performans artış veya düşüşü var mı? Genişletmek için tıkla... Steam PUBG RDR2 Dead Space remake oyunlarında denedim FPS düşüşü görmedim.
roaxe dedi: Valorant vs oynuyorsan herhangi bir performans artış veya düşüşü var mı? Genişletmek için tıkla... Steam PUBG RDR2 Dead Space remake oyunlarında denedim FPS düşüşü görmedim.
R roaxe Decapat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 322 8 Mart 2023 #13 Özgür Adam dedi: Steam PUBG RDR2 Dead Space remake oyunlarında denedim FPS düşüşü görmedim. Genişletmek için tıkla... Eskisinde düşüş hissediyor muydun hocam peki
Özgür Adam dedi: Steam PUBG RDR2 Dead Space remake oyunlarında denedim FPS düşüşü görmedim. Genişletmek için tıkla... Eskisinde düşüş hissediyor muydun hocam peki