RX 6600 ve i3 10100F sistemin ederi nedir?

J. Barbaro

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci: Intel Core i3-10100F işlemci.
Anakart: Gigabyte H410M S2H Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX anakart.
RAM: 2X panther marka 8 GB RAM 3200 MHz.
SSD: 500 GB'lik NVMe M.2 SSD mi ne tam hatırlamıyorum.
Kasa: Gamepower Dark side 650W +80 Bronze dahili PSU'lu 1x120mm ARGB fan ARGB LED bar temperli cam Gaming mid ATX kasa.
Ekran kartı: XFX RX6600 8 GB VRAM.
Game Booster'in 24 inçlik 144 Hz 1 ms monitörü var bir de.
Monitörle beraber kaça satarım?
Dostlar internete 21'e koydum hala yazan yok adamakıllı fotoğraf koymadım 2 tane fotoğraf koydum bir kasa bir monitör fotosu koydum fotoğraftan dolayı mı ilgilenmiyorlar fiyattan dolayı mı?

15-13K arası fiyata koy belki satılır.

15-13K arası fiyata koy belki satılır.

Monitör dahil değil mi?

Acelem yok maksimum ne kadara satarım bir de bilgisayarların fiyatı yükselir mi ben sattım diyelim bilgisayarımı birkaç ay sonra tekrar benzeri sistem alsam yüksek mi olur düşük mü?

Hocam sistemi monitör dahil olmadan 20-21 bin TL'ye rahatlıkla toplayabiliyoruz bence monitörü ayrı satın sisteme gelecek olursak 2. el olduğunu düşünerek ve işlemciniz ekran kartınıza biraz darboğaz yapıyor bunu da düşünecek olursak bu sistemi 2. el olarak 14-15 k ya satmanız uygun olacaktır. (Monitörünüzü ise rahatlıkla 3-3.5 k ya satacağınızı düşünüyorum)

Hocam motor alacağım diye RX 6750 XT 12400FLI sistemi 17k ya satmaya çalıstım satılmadı sistemin 1.5 yıl garantisi de vardı sorunsuzdu 1 ay öncesi için dediklerim. Sistem fiyatları düşmez TR de ne düşmüş ki PC'ler düssün aşağımızda savaş var bence yine fiyatlar fırlacak.

Bilmiyorum hocam vallaha satıp ya İphone alacağım ya da yatırım falan yaparım herhalde o halde kasayı 15'e koyuyorum monitörü 3 3.5'a koyarım.

Hocam kasayı 16 monitörü 3.5'a koydum ne kadar süre içerisinde satılır?

Son düzenleme:

Net bir şey söylemem ancak 1 ay içerisinde bence satılır.

Monitör 3.5 desek sen sisteme 13.5 civarı koy anakart RAM SSD sıfır olarak 5500 sistemi 13e toplayabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…