En ucuz Aerocool 500 W CS-107 Mini ITX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool 500 W CS-107 Mini ITX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.805,49 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu kasanın içindeki PSU sistemi beslemeye yeterli mi?
Genelde önerilen sistem gücünden biraz yüksek alınması tavsiye ediliyor fakat yeterli olacaktır. Tabii attığınız PSU'nun kalitesine bağlı da değişir bu. Bazı PSU'lar söylenen değeri veremeyebiliyor. Bu arada RX 6600 için önerilen sistem gücü 500 watt.
Genelde önerilen sistem gücünden biraz yüksek alınması tavsiye ediliyor fakat yeterli olacaktır. Tabii attığınız PSU'nun kalitesine bağlı da değişir bu. Bazı PSU'lar söylenen değeri veremeyebiliyor. Bu arada RX 6600 için önerilen sistem gücü 500 watt.
Emin değilim fakat riske atmaya değmez. Bütçeniz varsa farklı bir kasaya bakın derim aynı kasanın 600W olanında fiyat farkı çok fazla. Ya da aldıktan sonra sorunlar yaşarsanız 500W olan PSU'yu satıp kaliteli bir 600W de alabilirsiniz.
Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply özelliklerini incele, 1.349,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Aerocool 500 W CS-107 Mini ITX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool 500 W CS-107 Mini ITX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.805,49 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu kasanın içindeki PSU sistemi beslemeye yeterli mi?
Aynı sistemi GTX 1650 ile topladım, ileride RX 6600’e geçmeyi planlıyorum. Ben de bu kasayı almayı düşünüyordum. Siz kasayı aldınız mı? Kasadan ve PSU’dan memnun musunuz?