RX 6600 ve i3 12100F sisteme PSU önerisi

@Relaxed elinizde varsa kullanılır. A550bn tabii ki daha iyidir ama bir süre sistemi bu sekilde kullanıp, bütçeyi biraz daha arttırıp farklı seçeneklere de bakılabilir. Tabii fiyatlar ne olur? Muamma.

Hocam en kısa zamanda değiştirin diyorlar danıştığım kişiler C4 vs. falan dedikleri için değişime gitmek istedim daha 0 ürüne.

Çünkü belirttiğim sistemde Everest 550W PSU vardı tavsiye edilen bir şey değil yanmasından vs korkuyorum.

Aşırı güç koruması, aşırı voltaj koruması, aşırı sıcaklık koruması ve kısa devre gibi korumalar olduğu için en ufak şeyde sistemi kapatır. Yanmasına eğitimli yani eskisi gibi yanma durumları pek kalmadı. Dandik PSU'larda olur anca.

Hocam Psusu Bu

@Relaxed C4 biraz abartı bir tabir. Hakkında pek bilgi edinilebilir bir ürün olmadığı için ve düşük kaliteli olduğu düşünüldüğü için böyle bir yaklaşım mevcut. Sisteminizin şu andaki PSU'nuzu zorlayabilecek bir güç tüketimi de yok, tam yükte 250W civarı bir güç ile besleniyordur.

Teşekkürler hocam ne olur ne olmaz diye değişime gitmek istedim malum Everest bildiginiz gibi iyi bir marka değil sistem mistem yanar çöp olur diye korktum.

Everest dandik. PSU hakkında da bilgi yok. 12v kanalından kaç watt veriyor, hangi korumalar var, aktif PFC var mı, hangi altyapıyı kullanıyor veya kronik sorunu var mı kaynak yok. Yine de sistem az güç çektiği için sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Tek sorun elektrik vs giderse korumalarda olmadığını düşünerekten çok düşük bir ihtimalde olsa sisteme zarar verebilir. Her halükarda sistemi riske atmamak açısından MSI olanı almanız en iyisi. Ben zamanında nasıl o PSU'yu kullandım hiçbir bilgim yok. Abimindi bilgisayar ondan kaldı ekran kartını vs upgrade etmiştim yoksa hayatta alıp kullanacağım ürünler değil.

Hocam peki akım korumalı priz Vs. korur mu pek bir bilgim yok kusura bakmayın.

Hocam peki akım korumalı priz Vs. korur mu pek bir bilgim yok kusura bakmayın.

Kullanırsanız güzel olur ama kulaktan dolma yeteri kadar işe yaramadığıyla alakalı yorumlar görmüştüm. Fiyatı pahalı değilse neden olmasın. Bana biraz para tuzağı gibi geliyor. Çok fazla elektrik kesilmesi gibi sorunlar yaşıyorsanız UPS kullanmak daha mantıklı. Yoksa o kadarda şart değil. Fiyat burda en büyük etmen. Bunun için konu açarsanız daha bilgili kişiler yorum yapabilir.

Açıkçası planlı elektrik kesintileri dışında fazla olduğunu söyleyemem bulunduğum bölgede.

Açıkçası planlı elektrik kesintileri dışında fazla olduğunu söyleyemem bulunduğum bölgede.

Akım korumalı prizlerle alakalı bilgisi yüksek olan arkadaşlardan yorum almak daha iyi olur. Şimdi ne desem yalan olur kulaktan dolma bilgilerle yönlendirme yapmak istemiyorum açıkçası. O PSU rahat yeterde takviye amaçlı isterseniz bunun için konu açıp sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…