Zamanında pahalıya almışsınız gibi duruyor. Yeterli şuanlık.Arkadaşlar merhaba, zamanında 21K'ya Sapphire Pulse Radeon RX 6600, Ryzen 5 5500, B450M-HDV 4.0 var. Şu an PC 35K, 35K'ya 5060'lı sistem var. Sizce benimki de iyi mi, yani yeterli mi?
Boş kasa ve ssdleride dahil ettim hocam.Yani senin sistem 35k etmez onu bil, 1080p'de yeterli bence. Lls ile kullan.
Birde yalnış anlamazsanız Lls nerden yapıcamYani senin sistem 35k etmez onu bil, 1080p'de yeterli bence. Lls ile kullan.
Hocam suan internette 0 ekran kartım 15 16k'ymış zatenSenin sistem 35K'yı bırak 15K anca eder haberin olsun. Onun dışında günümüz için yeterli sistem.
Üretimi duralı ne kadar oldu haberin var mı o ekran kartının? Sıfırı piyasada olmadığı için o kadar yüksek, ederi 5 bin TL o ekran kartının. Ayrıca sendeki ekran kartı sıfır mı ki sıfır fiyatına bakıyorsun?Hocam şu an internette 0 ekran kartım 15 16k'ymış zaten.
Hocam valla ben vatandan kendim topladım kasayı ordan almıştım internetten herhangi birşey almıyorum işlemci vbÜretimi duralı ne kadar oldu haberin var mı o ekran kartının? Sıfırı piyasada olmadığı için o kadar yüksek, ederi 5 bin TL o ekran kartının. Ayrıca sendeki ekran kartı sıfır mı ki sıfır fiyatına bakıyorsun?
Belli, pahalıya satmışlar.Hocam vallahi ben Vatan'dan kendim topladım kasayı oradan almıştım internetten herhangi bir şey almıyorum işlemci vb.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.