RX 6600 ve R5 5500 sistem hala yeterli mi?

Hocam şu an RTX 2060 ortalama ne kadardır?
4 binden fazla vermem. Gerçi 4 bine de RX 5700 XT gibi güçlü alternatifler var ancak illa Nvidia olsun diyorsan 4 binden fazla verme. Satacaksan da 4500 civarına alıcı bulursun.

Hocam bu sistem 1 2 yıl daha götürse beni yeter zaten önümüzdeki yaz çalışıp yükseltmeyi planlıyorum.
Götürür götürür. Kullanımına bağlı.

Aşırı pahalı almışsın zamanında günümüzde gideri var hala 1080p rekabetci oynuyorsan hayli hayli yeter.
Genellikle param olmadığı için valorant cs2 oynuyordum valorantı bıraktım ve the witcher 3 vb başlıcam rust gibi

Genellikle param olmadığı için Valorant CS2 oynuyordum Valorant'ı bıraktım ve The Witcher 3 vb başlayacağım Rust gibi.

Biraz zorlanır Lossless Scaling alırsan kullanabilirsin götürür seni hem de 90TL falan zaten hikaye oyunu olduğundan çoğu oyunda lagda sorun yaratmaz.

Biraz zorlanır Lossless Scaling alırsan kullanabilirsin götürür seni hem de 90TL falan zaten hikaye oyunu olduğundan çoğu oyunda lagda sorun yaratmaz.
Hocam the witcher gayet rahat kaldırıyo forza ets dahil zaten o kadar oyun oynuyabiliyorum ssd 500 gb

Sorun yok o zaman hocam 1080P'de hala iyi kart zaten.

Hocam ileride çalışıp işlemciyle ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum da ne önerirsiniz anakart değiştirmeme gerek yok değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…