cunepp Megapat Katılım 25 Mart 2015 Mesajlar 254 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #11 Ahmed.arif dedi: E iyi de bu testte medium da FSR açıkken de aynı değerleri vermiş ultrada FSR açıkken de aynı değeri vermiş. Sanırım bir yanlışlık var. Genişletmek için tıkla... Oyunda sorun olabilir, birkaç test videosu izledim benzer durum farklı kart ve testlerde de yaşanıyor.
Ahmed.arif dedi: E iyi de bu testte medium da FSR açıkken de aynı değerleri vermiş ultrada FSR açıkken de aynı değeri vermiş. Sanırım bir yanlışlık var. Genişletmek için tıkla... Oyunda sorun olabilir, birkaç test videosu izledim benzer durum farklı kart ve testlerde de yaşanıyor.
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.234 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #12 cunepp dedi: Oyunda sorun olabilir, birkaç test videosu izledim benzer durum farklı kart ve testlerde de yaşanıyor. Genişletmek için tıkla... Umarım güncellemelerle düzelir hocam.
cunepp dedi: Oyunda sorun olabilir, birkaç test videosu izledim benzer durum farklı kart ve testlerde de yaşanıyor. Genişletmek için tıkla... Umarım güncellemelerle düzelir hocam.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #13 Cevap veren herkese teşekkürler, FSR açık şartlarda orta ya da yüksek ayarlarda 60 FPS altına düşmemeyi umuyorum.
Cevap veren herkese teşekkürler, FSR açık şartlarda orta ya da yüksek ayarlarda 60 FPS altına düşmemeyi umuyorum.
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.234 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #14 ArthurMorgan33 dedi: Cevap veren herkese teşekkürler, FSR açık şartlarda orta ya da yüksek ayarlarda 60 FPS altına düşmemeyi umuyorum. Genişletmek için tıkla... Bende umuyorum ki öyle olur hocam. Çünkü aynı sistem bende de var.
ArthurMorgan33 dedi: Cevap veren herkese teşekkürler, FSR açık şartlarda orta ya da yüksek ayarlarda 60 FPS altına düşmemeyi umuyorum. Genişletmek için tıkla... Bende umuyorum ki öyle olur hocam. Çünkü aynı sistem bende de var.
Neku Hectopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 113 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF B550M-E WIFI Ryzen 5 5600 Sapphire RX 6600 2x8 DDR4 3600mhz Corsair RGB RS Kioxia Exceria 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #15 Gece 3'ten beri ayarları karıştırıyorum ancak FSR, VSR herhangi bir ayarı değiştirsem bile neredeyse aynı FPS değerini alıyorum hep oyunla alakalı olduğunu düşünüyorum ancak emin değilim.
Gece 3'ten beri ayarları karıştırıyorum ancak FSR, VSR herhangi bir ayarı değiştirsem bile neredeyse aynı FPS değerini alıyorum hep oyunla alakalı olduğunu düşünüyorum ancak emin değilim.