İşlemci stok fanlı ise 80 derece çok normal, bir kule tipi alırsan 50-60 derecelere düşürebilirsin. Ekran kartının markası ne bilmiyorum ama XFX veya Sapphire ise o dereceler de normal, Asus Dual ise yük altında 60 derecede çalışmakta.
En ucuz Oleas S200 CPU Soğutucu Rainbow İşlemci Fanı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Oleas S200 CPU Soğutucu Rainbow İşlemci Fanı özelliklerini incele, 351,49 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Oleas S200 CPU Soğutucu Rainbow İşlemci Fanı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Oleas S200 CPU Soğutucu Rainbow İşlemci Fanı özelliklerini incele, 351,49 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bir kaç tweak ile performans arttırıp derece düşürebilirsin. Kartım 55 dereceyi (RX 6700) işlemcim de (5600) 60 dereceyi geçmiyor oyunlarda. Az güç tüketen RX 6600 için derece bana fazla geldi.