salihbey5561 Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #21 Gorkemors dedi: Cevaplarınız için teşekkür ederim iyi günler. Genişletmek için tıkla... Merhaba monitör ünüz düzeldimi acaba
Gorkemors dedi: Cevaplarınız için teşekkür ederim iyi günler. Genişletmek için tıkla... Merhaba monitör ünüz düzeldimi acaba
Gorkemors Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #22 salihbey5561 dedi: Merhaba monitör ünüz düzeldi mi acaba? Genişletmek için tıkla... Yatay çizgi için sorduysanız hala aynı monitör ü kullanıyorum konuyu açtığımdan beri sıkıntı yok.
salihbey5561 dedi: Merhaba monitör ünüz düzeldi mi acaba? Genişletmek için tıkla... Yatay çizgi için sorduysanız hala aynı monitör ü kullanıyorum konuyu açtığımdan beri sıkıntı yok.
salihbey5561 Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #23 Gorkemors dedi: Yatay çizgi için sorduysanız hala aynı monitör ü kullanıyorum konuyu açtığımdan beri sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Bendede düzeldi sorun hocam kendiliğinden fakat inşallah tekrar yapmaz
Gorkemors dedi: Yatay çizgi için sorduysanız hala aynı monitör ü kullanıyorum konuyu açtığımdan beri sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Bendede düzeldi sorun hocam kendiliğinden fakat inşallah tekrar yapmaz