RX 6600 vs 1660 Ti

Ben 3300X ile kullanıyorum dert etme. Güzel ikili olurlar 3600 ile.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Anladım. Peki Akakçe.com gibi yerlere güvenebilir miyim çok uygun fiyatlı 6600XT falan var, Gigabyte, MSI, Sapphire vs. 10-11 bin civarına bulunabiliyor. Ama stoklarda 1 tane olanlar falan var. Tek kalan stoklara güven olur mu?

Anladım. Peki Akakçe.com gibi yerlere güvenebilir miyim çok uygun fiyatlı 6600XT falan var, Gigabyte, MSI, Sapphire vs. 10-11 bin civarına bulunabiliyor. Ama stoklarda 1 tane olanlar falan var. Tek kalan stoklara güven olur mu?

Olur neden olmasın. Hepsi garantili ürünler.

Aslında R5 3600 ile farklarının çok olması dışında bir sorun yok. Hatta yer yer R5 3600'den üstün. Oyun konusu da aynı.

Aslında R5 3600 ile farklarının çok olması dışında bir sorun yok. Hatta yer yer R5 3600'den üstün. Oyun konusu da aynı.

3300X biraz ilginç bir işlemci evet ama 6600 XT için 6 çekirdeğin rahatlığı daha ayrıdır diyorum. Tabii benzer çekirdek gücünde, yoksa 2600 besleyemiyor.

Evet. Hem GPU ve CPU OC ile kullanıyorum. Darboğaz olacağını düşünmüyorum 3600 ile 6600XT'nin. O halde ben bu yazın bi upgrade düşüneyim. Çünkü artık 1660Ti yavaş yavaş geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…