RX 6600 vs RTX 2060 hazır sistem

Peki RX 6600 alıcağıma PC HOCASI-GG6 AMD / AMD Ryzen 5 4500 / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 OC EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu sistemi alsam bütçemi de biraz azaltırım.

Peki aralarında 3000 TL kadar fark verilir mi?

PC HOCASI-GG6 vs ZEON2

Aynı konuyu Pazartesi ben açtım. Ben de PC Hocası ile Vatan arasında kaldım hem de Intel olan versiyonunda. Konuya bakarak cevabı öğrenebilirsiniz.

Bu arada Intel olanın stoğu yenilenmiş. Eğer illa paradan kısıp PC Hocası'nın sistemi alacağım diyorsanız kesinlikle Intel olanı alın.

PC Hocası'nın videosundan da göreceğiniz üzere AMD ile Intel arasında gözle görülür performans farkı var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

O konuda oyundan oyuna göre değişir dediğini gördüm benim oynayacağım oyunlar Cyberpunk, Dying Light 2, FIFA 22 (23 falanda düşünüyorum), yani gelecekte çıkacak oyunları da düşünüyorum. Bu oyunlara göre hangisi daha iyi aralarında fiyat farkı olduğu için soruyorum sence 3000 TL fark verilir mi? (kusura bakma zamanını alıyorum)

Saydığınız oyunlar grafik ağırlıklı oyunlar. Dediğim gibi konu ekran kartı olduğunda RX 6600, RTX 2060'dan daha iyi bir ekran kartı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…