RX 6600 vs RX 5700 XT

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Driver sorunu var, baş edebileceksen alabilirsin. Ben şu an 5700XT ile oyun oynarken bilgisayarım reset atıyor.

Ben baş ederim ve kas gücü sevdiğim için (tabii fiyat olarak daha ucuzdu) diye aldım.

Bakış açınızı beğendim

Güç tüketimi artık çoğu insanın umurunda olmayan bir şey benim gördüğüm kadarıyla herkes FPS bakıyor ve RX 5700 XT bu konuda daha iyi.

Bakış açınızı beğendim

Güç tüketimi artık çoğu insanın umurunda olmayan bir şey benim gördüğüm kadarıyla herkes FPS bakıyor ve RX 5700 XT bu konuda daha iyi.
FPS her şey değil. 5000 serisi driver problemli, eski teknoloji, RT desteklemiyor ve her ne kadar senin için önemli olmasa da bir çok kişi için önemli olan bir etken olarak fazla güç çekiyor. Mesela adamda 500W PSU var diyelim, 5700 XT kullanabilir mi sence? RX 6600 tam yükte 100W civarı çekiyor, çok büyük bir avantaj. Sırf 3-5 FPS için değmez eski nesil sorunlu bir kart almaya.

@xyxyba hocam ama herkes benim gibi driver problemleriyle uğraşmak istemeyebilir, konfor önemli. Zaten ben de arada 'Acaba 6600 mü alsam?' diye düşünüyorum.

RX 5700 XT kullanan tanıdıklarım da oldu gördüğüm başka kişilerde oldu. Neredeyse yarısından çoğu şikayetçiydi başka başka sorunlar çıkarıyordu. En büyük sıkıntısı ısınması ve WattMan sorunuydu. He ben kendi açımdan RX 5700 XT alıp uğraşabilirdim ama biraz daha sakin kafa dinlerim sorunla uğraşmam diyorsan RX 6600 kesinlikle.

Konu sahibine bağlı. Ancak bence uğraşmak istemeyecek. Bu yüzden en mantıklısı RX6600.

1080p de oynayacağım, aynı fiyat bandında.

Ben ekran kartı alacak biri olsam ve fiyat aralığım onlar gibi olsa ikisini de almam sabrederim daha iyisini almaya uğraşırım.

RX 6600, RX 5700 XT kartına göre daha mantıklı zaten bende öyle düşünüyorum ama ben RX 5700 XT tercih ederdim sanırım.

Daha düşük güç tüketimi, RDNA2 mimarisi (daha yeni teknoloji), donanımsal Ray Tracing desteği, daha az ısınma ve sessiz çalışma, PCI-e 4.0 desteği gibi fazla iyi olanakları var.

Ama performans ve saf güçte RX 5700 XT daha iyi.

Hocam bu kartları sıfır bulamayacağınızı düşünüyorum ve sahibinden üzerinden fiyatlara bakmanızı tavsiye ediyorum.

ASUS RX 5700 XT 5500 TL.
Sapphire RX 6600 7000 TL.

Düzeltme: 1500 TL.

Hocam bu kartları sıfır bulamayacağınızı düşünüyorum ve sahibinden üzerinden fiyatlara bakmanızı tavsiye ediyorum.

ASUS RX 5700 XT 5500 TL.
Sapphire RX 6600 7000 TL.

Düzeltme: 1500 TL.

Sadece konu sahibi değil başka insanlarda bu konuyu okuyacak ve aynı fiyat gibi bir olanağı olmayacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…