Driver sorunu var, baş edebileceksen alabilirsin. Ben şu an 5700XT ile oyun oynarken bilgisayarım reset atıyor.
Ben baş ederim ve kas gücü sevdiğim için (tabii fiyat olarak daha ucuzdu) diye aldım.
Ben olsam RX 6600 alırdım kesinlikle.
Sırf üç beş FPS daha fazla almak için 5700 XT almaya gerek yok aynı fiyattalarsa.
- Daha yeni teknoloji.
- RT destekliyor (RT performansı yüksek olmasa bile bu bir avantaj)
- Çok daha az güç tüketiyor.
- 5000 serisi gibi sorunlu değil.
- Sam destekliyor.
FPS her şey değil. 5000 serisi driver problemli, eski teknoloji, RT desteklemiyor ve her ne kadar senin için önemli olmasa da bir çok kişi için önemli olan bir etken olarak fazla güç çekiyor. Mesela adamda 500W PSU var diyelim, 5700 XT kullanabilir mi sence? RX 6600 tam yükte 100W civarı çekiyor, çok büyük bir avantaj. Sırf 3-5 FPS için değmez eski nesil sorunlu bir kart almaya.Bakış açınızı beğendim
Güç tüketimi artık çoğu insanın umurunda olmayan bir şey benim gördüğüm kadarıyla herkes FPS bakıyor ve RX 5700 XT bu konuda daha iyi.
5700 XT 2000 TL daha mı ucuz? Konu sahibi aynı fiyatta demiş, fiyat kriterini geç onun için.
Evet, yüksek bant genişliği sayesinde yüksek çözünürlükte daha iyi performans verebilir ancak 5700XT ile 4K'da ne oynayacak ki? Undertale falan mı?
Ayrıca senin de dediğin gibi TDP'leri arasında neredeyse 2 kat fark var. RX 6600 hem ısınmayan hem de PSU'yu yüke sokmayan daha güncel bir ekran kartı.
O zaman direkt RX 6600 al geç.1080p'de oynayacağım, aynı fiyat bandında.
Teşekkürler hocam.O zaman direkt RX 6600 al geç.
Hocam bu kartları sıfır bulamayacağınızı düşünüyorum ve sahibinden üzerinden fiyatlara bakmanızı tavsiye ediyorum.
ASUS RX 5700 XT 5500 TL.
Sapphire RX 6600 7000 TL.
Düzeltme: 1500 TL.