RX 6600 vs RX 7600

Ahmet Vettel

Hectopat
Daha fazla  
PC ozelliklerim:

Anakart: Gigabyte B550M DS3H.
Islemci: Ryzen 5 5600.
Ekran karti: RX 5500 4 GB.
PSU: Gamepower 550W 80+
SSD: James Donkey 1TB.

Ekran kartim artik yetersiz geliyor ve ekranda git geller basladi. Kesinlikle 0 ekran karti alacağım ve bu iki ekran kartindan bir tanesini almakta karar kildim. Ancak sistemim hangisini destekler, daha iyi calistirir bilemiyorum. 8 GB ekran kartlari beni şu an da idare eder diye dusunuuorum zagen ustunu PSU besleyemez sanirsam. Hangisini tercih etmeliyim?

Linkini verdiğiniz RX 6600'nın aynısını kullanıyorum fena değil.

Fiyat olarak arada sadece 1K fark olduğu için 7600 tercih ederdim.

PC ozelliklerim:

Ekran kartim artik yetersiz geliyor ve ekranda git geller basladi. Kesinlikle 0 ekran karti alacağım ve bu iki ekran kartindan bir tanesini almakta karar kildim. Ancak sistemim hangisini destekler, daha iyi calistirir bilemiyorum. 8 GB ekran kartlari beni şu an da idare eder diye dusunuuorum zagen ustunu PSU besleyemez sanirsam. Hangisini tercih etmeliyim?

Bütçen varsa arkadaşın attığı 6750 xt'yi al, yoksa 7600 al. RX 6600 sıfır olarak alınacak kart değil hazır sistemde çok ucuza gelecek şekilde alınmıyorsa.

4060 alacağına ''AYNI PARAYA'' 6700 alsın. Daha yüksek FPS alır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PC ozelliklerim:

RX 7600.

Guzel ancak bilhisayar ozelliklerim RX6700 veya arkadasin attığı RX 6750'yi kaldirabilecek bir sistem mi?

Şu an sadece tavsiye geliyor ancak kaldirip kaldiramayacagini bilmiuorum.

10 ve 12 GB'lik ekran kartlarini kaldirabilecek mi?
Çok rahat kaldırır hocam. Anakart hariç sistemimiz aynı senle. Bir de benim psu 650w. Aslında sen de 650w psu taksan iyi olur. Geleceğe yatırım olur.

Guzel ancak bilhisayar ozelliklerim RX6700 veya arkadasin attığı RX 6750'yi kaldirabilecek bir sistem mi?

Şu an sadece tavsiye geliyor ancak kaldirip kaldiramayacagini bilmiuorum.

10 ve 12 GB'lik ekran kartlarini kaldirabilecek mi?

Kaldırır kardeşim 5600 işlemciyle 6800 bile besleyebilirsin. Bütçen varsa 6750 xt'yi al sinerjide ki bayağı indirimli satıyorlar.

Sadece iyi bir PSU'da 550w yeterli olur ama senin PSU biraz kötü bir marka. PSU konusu da aç PSU'da al düzgün bir tane.

4060 alacağına "aynı paraya" 6700 alsın. Daha yüksek FPS alır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DLSS 3 destekli oyunlarda 4060 çok daha önde. 6700'ün vasat Ray Tracing performansı saymıyorum bile. 6700'e 12K vereceğine 500 ekleyip 6750XT alsın demiştim üstteki mesajımda. 10K'da ise RTX 4060 kesinlikle en alınabilir olanı.

Eğer 12K'ya çıkabilirseniz kesinlikle RX6750 XT. Kas gücü olarak açık ara önde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı