TTMehmet Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 129 Makaleler 2 1 Mart 2023 #21 slmbenmurt dedi: Hocam bende çok kararsızım ya. Genişletmek için tıkla... Ben kararımı verdim RTX 3060 alacağım ilk seferde RX alıp hatalarla uğraşıp moralimi bozmak istemiyorum.
slmbenmurt dedi: Hocam bende çok kararsızım ya. Genişletmek için tıkla... Ben kararımı verdim RTX 3060 alacağım ilk seferde RX alıp hatalarla uğraşıp moralimi bozmak istemiyorum.
slmbenmurt Femtopat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #22 TTMehmet dedi: Ben kararımı verdim RTX 3060 alacağım ilk seferde RX alıp hatalarla uğraşıp moralimi bozmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Araştırdım rahatlıkla alabilirsiniz 2019'dan sonra çıkan kartlarda nadiren hatta FreeSync sayesinde hiç görülmüyormuş
TTMehmet dedi: Ben kararımı verdim RTX 3060 alacağım ilk seferde RX alıp hatalarla uğraşıp moralimi bozmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Araştırdım rahatlıkla alabilirsiniz 2019'dan sonra çıkan kartlarda nadiren hatta FreeSync sayesinde hiç görülmüyormuş