Attto Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 Merhaba, 2 3 gündür böyle hatalar alıyorum. En son ekran kartına güncelleme gelmişti onu yaptıktan sonra oyunlarda çökmeler meydana geldi. Çözümü filan var mıdır?
Merhaba, 2 3 gündür böyle hatalar alıyorum. En son ekran kartına güncelleme gelmişti onu yaptıktan sonra oyunlarda çökmeler meydana geldi. Çözümü filan var mıdır?
ProGamer90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.155 Çözümler 2 Yer Dünya'da bir yer Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime B450M-K Ryzen 5 5600 Sapphire RX 6700 10GB 16 GB Corsair Vangeance 750W Gigabyte PSU AOC 21" Monitör Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #21 Vardilex dedi: Allah korusun sakın almayın zaten 5xxxx serisi hiçbir oyun düzgün acılmıyor Bethesda oyunların hicbiri oynanmıyor AMD serisinde. Genişletmek için tıkla... 5xxx serisi artık eskidi zaten o yüzden alınmaz. Attto dedi: Zararı yoktur değil mi ekran kartına? Genişletmek için tıkla... CW sadece sesten ibarettir, karta herhangi bir zararı söz konusu değildir. Artı 0 Eksi
Vardilex dedi: Allah korusun sakın almayın zaten 5xxxx serisi hiçbir oyun düzgün acılmıyor Bethesda oyunların hicbiri oynanmıyor AMD serisinde. Genişletmek için tıkla... 5xxx serisi artık eskidi zaten o yüzden alınmaz. Attto dedi: Zararı yoktur değil mi ekran kartına? Genişletmek için tıkla... CW sadece sesten ibarettir, karta herhangi bir zararı söz konusu değildir.
Vardilex Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 500 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #22 Attto dedi: Zararı yoktur değil mi ekran kartına? Genişletmek için tıkla... Yok bir şey olmaz bende de var hatta şaşırma 600W PSU 3070 calıştıyorum Artı 0 Eksi
Attto dedi: Zararı yoktur değil mi ekran kartına? Genişletmek için tıkla... Yok bir şey olmaz bende de var hatta şaşırma 600W PSU 3070 calıştıyorum