Avdlew Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 155 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #1 En fazla 3600 TL'ye çıkarım diye düşünüyorum. İkinci el alacağım. Sapphire'de ısınma sorunları var diye duydum, hangisini almalıyım?
En fazla 3600 TL'ye çıkarım diye düşünüyorum. İkinci el alacağım. Sapphire'de ısınma sorunları var diye duydum, hangisini almalıyım?
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 1 Ağustos 2023 #2 Avdlew dedi: En fazla 3600 TL'ye çıkarım diye düşünüyorum. İkinci el alacağım. Sapphire'de ısınma sorunları var diye duydum, hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... XFX alın.
Avdlew dedi: En fazla 3600 TL'ye çıkarım diye düşünüyorum. İkinci el alacağım. Sapphire'de ısınma sorunları var diye duydum, hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... XFX alın.
zvack Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 829 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Ağustos 2023 #3 Avdlew dedi: En fazla 3600 TL'ye çıkarım diye düşünüyorum. İkinci el alacağım. Sapphire'de ısınma sorunları var diye duydum, hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Benim sapphire 6600 81 gördü en fazla. Overclocklu kullanıyorum. Bence hangisi daha ucuzsa onu alın ama xfx’in tipi daha iyi gibi.
Avdlew dedi: En fazla 3600 TL'ye çıkarım diye düşünüyorum. İkinci el alacağım. Sapphire'de ısınma sorunları var diye duydum, hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Benim sapphire 6600 81 gördü en fazla. Overclocklu kullanıyorum. Bence hangisi daha ucuzsa onu alın ama xfx’in tipi daha iyi gibi.
NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.772 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 1 Ağustos 2023 #4 Avdlew dedi: En fazla 3600 TL'ye çıkarım diye düşünüyorum. İkinci el alacağım. Sapphire'de ısınma sorunları var diye duydum, hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... XFX alın. Fan boyutları daha büyük.
Avdlew dedi: En fazla 3600 TL'ye çıkarım diye düşünüyorum. İkinci el alacağım. Sapphire'de ısınma sorunları var diye duydum, hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... XFX alın. Fan boyutları daha büyük.
I inan749 Kilopat Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 23 1 Ağustos 2023 #5 Avdlew dedi: En fazla 3600 TL'ye çıkarım diye düşünüyorum. İkinci el alacağım. Sapphire'de ısınma sorunları var diye duydum, hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... XFX ne kadar biliyorsun bence Sapphire den yana kullan yılların amd temsilcisi
Avdlew dedi: En fazla 3600 TL'ye çıkarım diye düşünüyorum. İkinci el alacağım. Sapphire'de ısınma sorunları var diye duydum, hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... XFX ne kadar biliyorsun bence Sapphire den yana kullan yılların amd temsilcisi
Avdlew Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 155 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #6 inan749 dedi: XFX ne kadar biliyorsun bence Sapphire den yana kullan yılların amd temsilcisi Genişletmek için tıkla... 5-10 sene götürecek bir sistem toplamayacağım, pişman olmak istemiyorum.
inan749 dedi: XFX ne kadar biliyorsun bence Sapphire den yana kullan yılların amd temsilcisi Genişletmek için tıkla... 5-10 sene götürecek bir sistem toplamayacağım, pişman olmak istemiyorum.
NoNAME5252 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #7 Avdlew dedi: En fazla 3600 TL'ye çıkarım diye düşünüyorum. İkinci el alacağım. Sapphire'de ısınma sorunları var diye duydum, hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... AMD kartlarda Sapphire'den vazgeçme.
Avdlew dedi: En fazla 3600 TL'ye çıkarım diye düşünüyorum. İkinci el alacağım. Sapphire'de ısınma sorunları var diye duydum, hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... AMD kartlarda Sapphire'den vazgeçme.
NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.772 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 1 Ağustos 2023 #8 Avdlew dedi: 5-10 sene götürecek bir sistem toplamayacağım, pişman olmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kardeşim XFX ekran kartının soğutması Sapphire kıyasla çok daha iyi. XFX al bence.
Avdlew dedi: 5-10 sene götürecek bir sistem toplamayacağım, pişman olmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kardeşim XFX ekran kartının soğutması Sapphire kıyasla çok daha iyi. XFX al bence.