RX 6600 XFX vs Sapphire

Bütçe
5500

Aithusan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bu konuda gerçekten çok kararsız kaldım. Çoğu kişinin fikri değişik yanında Ryzen 5 5500 alacağım. Sizce bu iki karttan hangisi daha iyi hangisi daha fazla performans verir? Fiyatları aşağı yukarı aynı. Bir de hangisi daha iyi soğutur?

Son düzenleyen: Moderatör:
XFX. Soğutması daha iyi. Arada çok fiyat farkı yoksa düşünmeden XFX tercih edin.

6700 de XFX merc ve PowerColor modeli daha iyi diye biliyorum Sapphire gereksiz boostluyor kartı hatalara sebep oluyor.

XFX daha soğuk çalışıyor, ASUS muadili sayılır ama daha ucuz.

Ben RX6600 kullanıyorum gayet memnunum yalnız bir şey soracağım oyun için kullanicaksan hangi oyunları oynayacaksın işlemcim intel i5 12400f

Ben RX6600 kullanıyorum gayet memnunum yalnız bir şey soracağım oyun için kullanicaksan hangi oyunları oynayacaksın işlemcim intel i5 12400f
Rx 6600 markası nedir? Oyniyacagim oyunlar forza 5, RDR2, APEX, PUBG gibi kısaca hem ağır oyunlar hemde rekabetçi oyunlar oynicam dolayısıyla sistemim rekabetçi oyunlar oynayacağım için darboğaz kesinlikle yapmamalı hemde ağır oyunlar oyniyacagim için sistem güçlü olmalı hem ayranım dökülmesin hemde ... Diyorum ama herkesin zevki ayrı tabi

Asus markası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…