RX 6600 XT 78 dereceye rağmen alınır mı?

Furka1n

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba şu an RX 6600 XT denemeye geldik 2. el FurMark'ta 78 derece oluyor, hotspot 95 alınır mı? Bırakıp gidelim mi?

Merhaba şu an RX 6600 XT denemeye geldik 2.el FurMark'ta 78 derece oluyor hotspot 95 alınır mı? Bırakıp gidelim mi?

Bayağı fazla gibi, hatta klimalı odada olmamıza rağmen bu şekil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba şu an RX 6600 XT denemeye geldik 2. el FurMark'ta 78 derece oluyor, hotspot 95 alınır mı? Bırakıp gidelim mi?

bence alma ilerde sorun cıkarır klımalı odada 78 ise klıma olmadan ki halini düşünemiyorum mangallık olur herhalde

bakımı ne zaman yapılmış modeli ne garantisi var mı? fiyat ne

Sıcaklığı olarak klimayla bile fazla üstüne bir de klimayla bile bu sıcaklıktaysa normali düşünemiyorum.

Kartın üreticisi kim ve modeli ne?

6000tl ikinci el

xfx speedster sw swft 210

Kartın üreticisi kim ve modeli ne?

XFX Speedster SWFT 210

bakımı ne zaman yapılmış modeli ne garantisi var mı? fiyat ne
Garantisi yok hocam bakım yapmadık dedi ve şöyle de birşey var termali yenileyelim dediler de kartı sökücez diyince söktürmek istemedim fiyatın düşücegini söylediler eğer sökülürse

fanları 100 de 100 kullanınca 56derece oluyor

Son düzenleme:

1- Herhangi ağır bir oyunda test edin.

2- Fanlar tozlanmışmı bakın.

3- Kart kaç senelik?

4- Kart mining görmüş mü?

5- Termal macun ve pad değişimi olmuş mu?

Bu 5 soruyu cevaplıyorsa az biraz güvenilir olabilir. Ancak bence Satıcı kötü termal macun ve kötü termal pad kullanmış. Veya mining

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…