RX 6600 XT 83 derece görüyor

Thermalright TF-7 termal macun öneririm. Koyu kıvamlı bir macun. Ekran kartı çipi için ideal. MX-4 cıvık bir macun olduğu için pump out yapabiliyor.

Hocam toplu temizliği 3-4 gün önce yaptım. Şu anda dediğiniz gibi kasayı yukarı taşıyacağım oda olmazsa termal yenileyeceğim.

Hocam bir de 3 fanlı modeli. O sıcaklığa hiç ulaşmaması lazım. Benim de aklıma kasanın hava almaması geliyor ya da termal macun kurumuştur.

Hocam bir de 3 fanlı modeli. O sıcaklığa hiç ulaşmaması lazım. Benim de aklıma kasanın hava almaması geliyor ya da termal macun kurumuştur.
Kasayı yukarı çıkarttım fakat bir değişiklik olmadı. Funmark testinde 2-3 dakikada 82-83 görüyor ve orada takılıyor.

Kasayı yukarı çıkarttım fakat bir değişiklik olmadı. FurMark testinde 2-3 dakikada 82-83 görüyor ve orada takılıyor.

Kullandığın kasada mesh panelmiş. Ekran kartı termal macun değişimi istiyor. Termal padleri ellemeni önermiyorum.

Kullandığın kasada mesh panelmiş. Ekran kartı termal macun değişimi istiyor. Termal padleri ellemeni önermiyorum.

Hocam şimdi testini yaptım %40 fan da 82-83 derece görüyor yaza doğru termal macun ve padleri değiştiririm.

Garantiye gönderin aşırı sıcaklık sorunundan degisim veya iade yapmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…