EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.370 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #11 Thermalright TF-7 termal macun öneririm. Koyu kıvamlı bir macun. Ekran kartı çipi için ideal. MX-4 cıvık bir macun olduğu için pump out yapabiliyor.
Thermalright TF-7 termal macun öneririm. Koyu kıvamlı bir macun. Ekran kartı çipi için ideal. MX-4 cıvık bir macun olduğu için pump out yapabiliyor.
Ahmet 38 Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 360 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #12 Gameholder dedi: Hocam kasa nefes almamış ki siz sıcaklığı normal görüyorsunuz. Masanın üstüne koyun ve bakımını yapın en az 15 derece oynar. Ayrıca bir toplu temizlik yapın kasanın fanları işlemci fanı filan. Kasa rahatlasın. Genişletmek için tıkla... Hocam toplu temizliği 3-4 gün önce yaptım. Şu anda dediğiniz gibi kasayı yukarı taşıyacağım oda olmazsa termal yenileyeceğim.
Gameholder dedi: Hocam kasa nefes almamış ki siz sıcaklığı normal görüyorsunuz. Masanın üstüne koyun ve bakımını yapın en az 15 derece oynar. Ayrıca bir toplu temizlik yapın kasanın fanları işlemci fanı filan. Kasa rahatlasın. Genişletmek için tıkla... Hocam toplu temizliği 3-4 gün önce yaptım. Şu anda dediğiniz gibi kasayı yukarı taşıyacağım oda olmazsa termal yenileyeceğim.
G Gameholder Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 202 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 2600 8*2 Kingston Ram H61C İzoly Anakart 500 ssd Zoko chiko kasa 500 W MSI MAG A500DN PSU Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #13 Hocam bir de 3 fanlı modeli. O sıcaklığa hiç ulaşmaması lazım. Benim de aklıma kasanın hava almaması geliyor ya da termal macun kurumuştur.
Hocam bir de 3 fanlı modeli. O sıcaklığa hiç ulaşmaması lazım. Benim de aklıma kasanın hava almaması geliyor ya da termal macun kurumuştur.
Ahmet 38 Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 360 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #14 Gameholder dedi: Hocam bir de 3 fanlı modeli. O sıcaklığa hiç ulaşmaması lazım. Benim de aklıma kasanın hava almaması geliyor ya da termal macun kurumuştur. Genişletmek için tıkla... Kasayı yukarı çıkarttım fakat bir değişiklik olmadı. Funmark testinde 2-3 dakikada 82-83 görüyor ve orada takılıyor.
Gameholder dedi: Hocam bir de 3 fanlı modeli. O sıcaklığa hiç ulaşmaması lazım. Benim de aklıma kasanın hava almaması geliyor ya da termal macun kurumuştur. Genişletmek için tıkla... Kasayı yukarı çıkarttım fakat bir değişiklik olmadı. Funmark testinde 2-3 dakikada 82-83 görüyor ve orada takılıyor.
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.370 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #15 Ahmet 38 dedi: Kasayı yukarı çıkarttım fakat bir değişiklik olmadı. FurMark testinde 2-3 dakikada 82-83 görüyor ve orada takılıyor. Genişletmek için tıkla... Kullandığın kasada mesh panelmiş. Ekran kartı termal macun değişimi istiyor. Termal padleri ellemeni önermiyorum.
Ahmet 38 dedi: Kasayı yukarı çıkarttım fakat bir değişiklik olmadı. FurMark testinde 2-3 dakikada 82-83 görüyor ve orada takılıyor. Genişletmek için tıkla... Kullandığın kasada mesh panelmiş. Ekran kartı termal macun değişimi istiyor. Termal padleri ellemeni önermiyorum.
Ahmet 38 Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 360 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #16 EagleEnes dedi: Kullandığın kasada mesh panelmiş. Ekran kartı termal macun değişimi istiyor. Termal padleri ellemeni önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi testini yaptım %40 fan da 82-83 derece görüyor yaza doğru termal macun ve padleri değiştiririm.
EagleEnes dedi: Kullandığın kasada mesh panelmiş. Ekran kartı termal macun değişimi istiyor. Termal padleri ellemeni önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi testini yaptım %40 fan da 82-83 derece görüyor yaza doğru termal macun ve padleri değiştiririm.
erdemxrdd Picopat Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #17 Garantiye gönderin aşırı sıcaklık sorunundan degisim veya iade yapmaya çalışın.