Arkadaşlar ortalama kaç verir işlemcim şu anlık AMD 5 3600 bunu yükselttiğim hali ve şu ana göre yorumlarsanız sevinirim. Alacağım AMD 9 5900X orta yüksek düşük ayarlarda performansı nasıl olur?
Ben biraz iyi bir işlemci istedim yüksek FPS için bir de bir şey soracağım 500 600 FPS nasıl alabilirim ben onu umuyordum.
@Jonpromıe bu ilemciye rağmen iyi mi kötümü. @Sir Benjamin iyi işlemci olsun diye baktım.
Geçen açtığın konuda da dedim. Oyun amaçlıyorsan 5600X al, artan bütçe ile daha yüksek bir ekran kartı tercih et diye. O alacağın 5900X oyun tarafında 5600X'den fazla bir getiri sağlamaz sana.
Ben biraz iyi bir işlemci istedim yüksek FPS için bir de bir şey soracağım 500 600 FPS nasıl alabilirim ben onu umuyordum.
@Jonpromıe bu ilemciye rağmen iyi mi kötümü. @Sir Benjamin iyi işlemci olsun diye baktım.
500-600 FPS değerlerini alıp ne yapacaksınız ve neyi değiştirecek ? Monitörünüzün ne kadar yenileme hızı varsa o değerde olmanız yeterli olacaktır. 360hz'lik monitörünüz varsa daha yukarısının anlamı yok.