RX 6600 XT CS:GO'da kaç FPS verir?

İşletim sistemi
Windows 10
O iyi işlemci render gibi çoklu çekirdek görevlerinde farkını koyar, CS:GO tekli çekirdek oyunu.

500-600 FPS'i ben hiç görmedim 1080P'de, çözünürlük ile oynaman gerekebilir onun için.

Şu ayarda oynuyorum 1080/960 böyle hatırlıyorum bunda kaç verir ama gine 5900X kötü bir FPS değeri sunmuyor ama bir de Intel'in i9 10900F 500 FPS altına düşmüyor.

Bir işlemciye 10bin TL para verince performanssıda önemli reis benim için FPS önemli.

Bu sığ bir düşüncedir fakat defalarca bunu açıklamaktan çok yoruldum. Profesyonel oyuncular bile FPS değerlerini tepelerde tutarken siz konu hakkında herhangi bir bilimsel bulgunuz olmadan neye dayanarak böyle bir kesin sonuca varıyorsunuz?

Yüksek FPS istemek asla sadece yenileme hızıyla alakalı bir durum olmadı. CRT monitörler ile CS 1.6 oynarken bile biz konsol komutları ile oyunu 100 FPS'e çeker öyle oynardık. Şu forumda bir darboğaz ikincisi şu yüksek FPS konularında batıl inanç görmekten gerçekten çok sıkıldım.

Ben batıl inançtan bahsetmiyorum alın bakın videoyu atıyorum ama şunu istiyorum 5900X iyi performans verdiğinde kaç FPS alırım diye sordum.
@304191
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
@KeyN_N eğer böyle devam ederse reis RX 6700 XT MSI Gaming X AMD 5 5600X alacağım böyle devam ederse.

Son düzenleme:
600 fps alaan ne olcak ki csgo 400 fps son zaten pro oyuncular bile bütün ayarlar Low da oynuyor csgo işlemci bazlı bir oyun çok fazlasıyla 5600 de yeter

Kendine böyle bir misyon edinmeni ve bu konuyla alakalı sıkılmana anlam veremedim. FPS değerleri kırmızı çizginizmiş. Kimin ne aldığı zerre umurumda değil. Sanırım buradaki herkes bir bilim dalında yüksek lisans yapıyor ve her yazdığını bilimsel verilere göre yazıyor. Umarım alacağınız +100 FPS hayatınızda dönüm noktası olur ve bir kaç skor daha yapmanızı sağlar.

Arkadaşlar ortalama kaç verir işlemcim şu anlık AMD 5 3600 bunu yükselttiğim hali ve şu ana göre yorumlarsanız sevinirim. Alacağım AMD 9 5900X orta yüksek düşük ayarlarda performansı nasıl olur?
En yüksek ayarlarda 6600XT + 5600x ile 400-500 fps alıyorum.

@443652 biz bunu RX9 5900X ile düşündüğümüzde ya da yeni çıkacak 5700x3D ile herhalde 500-600 olur söylediğinize göre hesaplayınca.

Bir de ekran kartı markanız nedir?
Hayır işlemciyi artırırsan fps artmayacak zaten 5600x 6600 xt 'yi besleyebiliyor. 6600 Xt Msi Gaming X modeli de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…