ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.142 Makaleler 3 Çözümler 194 1 Haziran 2022 #11 Max Caulfield dedi: Ne? Kim uydurmuşsa iyi uydurmuş. Genişletmek için tıkla... Hotspot sıcaklığı 110 dereceye kadar normaldir. Bunu diyen AMD'nin kendisi.
Max Caulfield dedi: Ne? Kim uydurmuşsa iyi uydurmuş. Genişletmek için tıkla... Hotspot sıcaklığı 110 dereceye kadar normaldir. Bunu diyen AMD'nin kendisi.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.258 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #12 ItsAllGoodman dedi: Hotspot sıcaklığı 110 dereceye kadar normaldir. Bunu diyen AMD'nin kendisi. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum. Adam direkt ekran kartı için 90 derece normaldir diyor.
ItsAllGoodman dedi: Hotspot sıcaklığı 110 dereceye kadar normaldir. Bunu diyen AMD'nin kendisi. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum. Adam direkt ekran kartı için 90 derece normaldir diyor.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 1 Haziran 2022 #13 ItsAllGoodman dedi: Hotspot sıcaklığı 110 dereceye kadar normaldir. Bunu diyen AMD'nin kendisi. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi, bu değeri hangi sensörün okuduğunu belirtmemiș; belirtmiş de ben mi kaçırdım? Ki yukarıda doğrudan 90 derece normaldir diyen var.
ItsAllGoodman dedi: Hotspot sıcaklığı 110 dereceye kadar normaldir. Bunu diyen AMD'nin kendisi. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi, bu değeri hangi sensörün okuduğunu belirtmemiș; belirtmiş de ben mi kaçırdım? Ki yukarıda doğrudan 90 derece normaldir diyen var.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.142 Makaleler 3 Çözümler 194 1 Haziran 2022 #14 B 52 Stratofortress dedi: Konu sahibi, bu değeri hangi sensörün okuduğunu belirtmemiș; belirtmiş de ben mi kaçırdım? Ki yukarıda doğrudan 90 derece normaldir diyen var. Genişletmek için tıkla... Ben o yüzden sordum hangi sıcaklık diye. Direkt demek yanlış.
B 52 Stratofortress dedi: Konu sahibi, bu değeri hangi sensörün okuduğunu belirtmemiș; belirtmiş de ben mi kaçırdım? Ki yukarıda doğrudan 90 derece normaldir diyen var. Genişletmek için tıkla... Ben o yüzden sordum hangi sıcaklık diye. Direkt demek yanlış.
When Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 291 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #15 Max Caulfield dedi: Onu biliyorum. Adam direkt ekran kartı için 90 derece normaldir diyor. Genişletmek için tıkla... Hotspot sıcaklığını belirtmediğim için yanlış anlaşılmış dostlar kusura bakmayın.
Max Caulfield dedi: Onu biliyorum. Adam direkt ekran kartı için 90 derece normaldir diyor. Genişletmek için tıkla... Hotspot sıcaklığını belirtmediğim için yanlış anlaşılmış dostlar kusura bakmayın.
atakan j.s. Decapat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 12 Yer istanbul ataşehir Daha fazla Sistem Özellikleri ------KASA PARÇALARI------ ANAKART = MSI MPG MPG B550 Gaming Edge Wifi İŞLEMCİ = Amd Ryzen 5 5600X RAM = Corsair Vengeance RGB PRO SL 32GB (2x16) DDR4 3600 Mhz CL16 EKRAN KARTI = MSI RTX 3070 Ti SUPRIM X DEPOLAMA= XPG Spectrix 1TB 3500MB/3000MB İŞLEMÇİ SOGUTUCU = MSI MAG CORELIQUID 280R KLAVYE =ASUS RA04 TUF Gaming K1 MAUSE = Logitech G300S KAMERA = Everest SC-HD03 1080p KULAKLIK = Hyperx claud 2 MONİTÖR = AOC 27G2U 27" 1ms 144Hz Cinsiyet Erkek Meslek Barista / Barmen 1 Haziran 2022 #16 When dedi: AMD'ye göre 90 derece normal bir sıcaklık, görev yöneticisinden mi bakıyorsunuz? eğer oradan bakıyorsanız orası hotspotu gösteriyor. Genişletmek için tıkla... oyundan bakıyorum ve amd soft dan bakıyorum MisafirTerliği34 dedi: Acaba AMD güncellemesi ile alakalı mı? Arkadaşımın RX5500 ekran kartı da 90 dereceleri görüyor Warzone'da. Genişletmek için tıkla... bilemiyorum korkuyorum MisafirTerliği34 dedi: Acaba AMD güncellemesi ile alakalı mı? Arkadaşımın RX5500 ekran kartı da 90 dereceleri görüyor Warzone'da. Genişletmek için tıkla... bilemiyorum korkuyorum ItsAllGoodman dedi: Hotspot sıcaklığı mı GPU Core sıcaklığı mı? Genişletmek için tıkla... çekirdek ve bağlantı yeri sıcaklıkları çok yüksek
When dedi: AMD'ye göre 90 derece normal bir sıcaklık, görev yöneticisinden mi bakıyorsunuz? eğer oradan bakıyorsanız orası hotspotu gösteriyor. Genişletmek için tıkla... oyundan bakıyorum ve amd soft dan bakıyorum MisafirTerliği34 dedi: Acaba AMD güncellemesi ile alakalı mı? Arkadaşımın RX5500 ekran kartı da 90 dereceleri görüyor Warzone'da. Genişletmek için tıkla... bilemiyorum korkuyorum MisafirTerliği34 dedi: Acaba AMD güncellemesi ile alakalı mı? Arkadaşımın RX5500 ekran kartı da 90 dereceleri görüyor Warzone'da. Genişletmek için tıkla... bilemiyorum korkuyorum ItsAllGoodman dedi: Hotspot sıcaklığı mı GPU Core sıcaklığı mı? Genişletmek için tıkla... çekirdek ve bağlantı yeri sıcaklıkları çok yüksek
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.142 Makaleler 3 Çözümler 194 1 Haziran 2022 #17 atakan j.s. dedi: Çekirdek ve bağlantı yeri sıcaklıkları çok yüksek. Genişletmek için tıkla... Tamam, ayrı ayrı değerleri atın. Çok yüksek demekle anlayamıyorum çünkü kac derece olduğunu.
atakan j.s. dedi: Çekirdek ve bağlantı yeri sıcaklıkları çok yüksek. Genişletmek için tıkla... Tamam, ayrı ayrı değerleri atın. Çok yüksek demekle anlayamıyorum çünkü kac derece olduğunu.
atakan j.s. Decapat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 12 Yer istanbul ataşehir Daha fazla Sistem Özellikleri ------KASA PARÇALARI------ ANAKART = MSI MPG MPG B550 Gaming Edge Wifi İŞLEMCİ = Amd Ryzen 5 5600X RAM = Corsair Vengeance RGB PRO SL 32GB (2x16) DDR4 3600 Mhz CL16 EKRAN KARTI = MSI RTX 3070 Ti SUPRIM X DEPOLAMA= XPG Spectrix 1TB 3500MB/3000MB İŞLEMÇİ SOGUTUCU = MSI MAG CORELIQUID 280R KLAVYE =ASUS RA04 TUF Gaming K1 MAUSE = Logitech G300S KAMERA = Everest SC-HD03 1080p KULAKLIK = Hyperx claud 2 MONİTÖR = AOC 27G2U 27" 1ms 144Hz Cinsiyet Erkek Meslek Barista / Barmen 1 Haziran 2022 #18 ItsAllGoodman dedi: Hotspot sıcaklığı mı GPU Core sıcaklığı mı? Genişletmek için tıkla... oyun içi ve amd soft da gördüğüm
ItsAllGoodman dedi: Hotspot sıcaklığı mı GPU Core sıcaklığı mı? Genişletmek için tıkla... oyun içi ve amd soft da gördüğüm