RX 6600 XT fan sesi normal mi?

Daha fazla  
MSI Gaming X modeli var bende. Boştayken "ğınnnnn" diye ses geliyor ne kadar anlarsınız ama CS:GO girdim daha fazla geliyor ama bu 4 ön 2 arka fan var acaba onla alaklı mıdır? Yoksa oradan mı geliyor biraz sesli gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Emirizmir hocam video çektim atamıyorum acaba bir sıkıntımı var.
Bir de baktım AMD kendi yerinden arkada açık CS:GO ekran kartı kullanımı 69 oluyor sonra 6 1 düşüyor işlemci ise RAM ise 7.4 kullanıyor.
Ğınnn a kadar kabul edilebilirdi hocam. Sizinki fazlaymış biraz.

Elektrikli süpürge motoru misali o tarzda çalışıyor.

MSI Gaming X modeli var bende. Boştayken "ğınnnnn" diye ses geliyor ne kadar anlarsınız ama CS:GO girdim daha fazla geliyor ama bu 4 ön 2 arka fan var acaba onla alaklı mıdır? Yoksa oradan mı geliyor biraz sesli gibi.

Ekran kartı sesli olabilir benim RX 5700 XT bayağı ses çıkartıyordu Gaming X başımı ağrıtıyordu hatta.

Son düzenleme:
Sinir bozuyor iade olabiliyor mu bu durumda.
Sesin düzeyine bağlı olarak para iadesi veya değişim oluyor. Fakat yeni gelicek kartta da coil whine olabilir PSU ve ekran kartında çok yaygın bir sorundur çünkü.
Fakat sorunun bu olduğundan emin olmanız lazım.
Arkadaşlar birde 54 derece ekran kartı
Boşta mı yükte mi?
Ekran kartınızın fanları dönüyor mu 54° olduğu sırada?

Boştayken 0 db teknolojisini kullanarak fanların dönmemesini sağlayabilirsiniz.
Boştayken 0 db teknolojisini kullanarak fanların dönmemesini sağlayabilirsiniz.
Tabii varsa 0 db.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı