RX 6600 XT için 450W PSU yeter mi?

RX 6600XT'nin modeline göre 450W yetebilir. Ama Gigabyte P450B ve P550B modelleri, düşük kaliteli modeller. Düşük seviye sistemlerde belki kullanılabilir ama pek de zorlanmaya yatkın PSU'lar değil.

RX 6600XT'nin modeline göre 450W yetebilir. Ama Gigabyte P450B ve P550B modelleri, düşük kaliteli modeller. Düşük seviye sistemlerde belki kullanılabilir ama pek de zorlanmaya yatkın PSU'lar değil.
anladım hocam

Hocam PSU'nun güç tablosu bu şekilde yeterli gelmez mi?
Ayrıyeten 65 W işlemci ile 160W ekran kartı için yeterli geldi gibi tabii ben o kadar bilgili değilim bilmediğimi için soruyorum

Dosya Ekleri

• sec5-img.png
    15,9 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
@NuriBerk etiket değerlerine göre çalıştırması lazım tabii ama RX6600 XT, ani güç sıçramalarında 220W talep edebilen bir kart ve bahsi geçen güç kaynağı modelleri, çapraz yük ve geçici yanıt testlerinde idealin altında değerlere sahip ki 12V kanalı için OCP koruması da %108 gibi normalin altında bir değere ayarlanmış. Belirttigim gibi kullanılabilmesi olası ama ne kadar sağlıklı olur? Muamma.

anladım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…