RX 6600 XT kart önerisi

Fatih Mankan

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050
İ3 12100F
16 GB 3200MHZ RAM
500 GB SSD
6600XT almayı düşünüyorum. Hem ucuz, garanti konusunda sıkıntı olmayan, soğutması iyi olan hangisi?

Aynı fiyat bandında DLSS 3.0 avantajına sahip RTX 4060 varken RX 6600XT sıfır olarak alınmaz, ikinci elde uygun fiyatlı olarak alacaksanız o zaman ayrı. Yok illa RX 6600 XT alacağım diyorsanız axle dışında hepsi alınır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam FSR 3 faktörü de var. Bu FG olayı sadece NIVIDIA ya özel bir şey değil. AMD de sahip bu özelliklere.
Evet ama Nvidia gibi donanımsal olarak değil yazılımsal olarak sahip. DLSS3 ün görüntü kalitesi FSR3 e göre daha iyi ayrıca çok daha fazla oyun desteğine sahip.

Evet ama Nvidia gibi donanımsal olarak değil yazılımsal olarak sahip. DLSS3 ün görüntü kalitesi FSR3 e göre daha iyi ayrıca çok daha fazla oyun desteğine sahip.
Oyun desteği konusunda çeşitli modlar ile bu sorun halledilebilir ki şahsen bu modlardan birisini kullanmaktayım. FG olarak ikisi de hemen hemen aynı kalitedeler, fakat DLSS in çözünürlük düşürme olayı FSR dan çok daha iyi. Bu bakımdan haklısınız.

Hocam FSR 3 faktörü de var. Bu FG olayı sadece NVIDIA'ya özel bir şey değil. AMD de sahip bu özelliklere.

Hocam RX 6600'den RTX 4060M'e geçtim yani her iki teknolojiyide test ettim diyebilirim. Öncelikle AMD tarafında pek çok oyunda bu durum mod olarak mevcut ki yani resmi ve optimize değiller. Ayrıyeten DLSS 3.0 performans modunda sunduğu görsel kalite FSR 3 tarafında ancak kalite modunda sunuluyor. Hayır RX 6600 XT bariz üstün bir kart olsa yine anlayacağım ancak RTX 4060 pek çok oyunda optimizasyon kaynaklı saf kas gücü noktasında bile durumu önde götürüyor ve fiyatları aynı. RX 6600 XT sıfır olarak 8000 TL bandında bulunuyor olsa elbette alınabilirdi ancak sıfır dip fiyatta RTX 4060 neredeyse daha ucuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır RX 6600 XT bariz üstün bir kart olsa yine anlayacağım ancak RTX 4060 pek çok oyunda optimizasyon kaynaklı saf kas gücü noktasında bile durumu önde götürüyor ve fiyatları aynı.

RX 6600 XT'nin 4060tan iyi olduğunu söylemedim zaten hocam. Sadece AMD'nin de FG ye sahip olduğunu belirttim.

DLSS de kalite dışında bildiğin çamur gibi insanları yanlış yönlendirmeyin. Sanki bizim elimizin altında yok Nvidia kartlar. FSR 3 ve DLSS kalite modunda neredeyse aynılar. Dengeli ve performansta ikiside çamur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…