RX 6600 XT Mech 2X ve RX 6600 arasındaki fark nedir?

Daha fazla  
Biraz araştırdım ama birbirlerinden ayıran PassMark puanı dışında keskin farklılıklar göremedim. Bu konuda bilgili arkadaşlardan yararlanmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz araştırdım ama birbirlerinden ayıran PassMark puanı dışında keskin farklılıklar göremedim. Bu konuda bilgili arkadaşlardan yararlanmak istiyorum.
Markaya odaklanma, performans* konusunda konuşursak 10-15fps kadar fark var.

Son düzenleme:
Markaya odaklanma konusunda konuşursak 10-15fps kadar fark var.
Hocam biri 6600 biri xt yazmış eğer başlık hatalı değilse. Ki soru cevabına bu şekilde gelirsek xt çok daha performanslı bir kart ne gibi bir fark sorduğunuzu bilmiyorum test videolarını izleyebilirsiniz.

Hocam biri 6600 biri xt yazmış eğer başlık hatalı değilse. Ki soru cevabına bu şekilde gelirsek xt çok daha performanslı bir kart ne gibi bir fark sorduğunuzu bilmiyorum test videolarını izleyebilirsiniz.
XT siz olan rx 6600 powercolor fighter

XT siz olan rx 6600 powercolor fighter
Fps farkı var gpu farkı var yani birisi rtx 3050den bir tık iyiyken diğeri 3060 gibi diyebiliriz fark çok yoksa xt alın ama xfx 210 ise soğutması kötü maalesef fighterin da kötü powercolorsa hellhound red devil gibi modellere bakın xfx de 308 gibi

En ucuzu zaten powercolor fighter birde amor vardı ve 1500 TL farkla rx mech 2x oc vardı onu aldım bende rx olduğu için netten araştırdığım 6600 modellerinin özelliklerini çok detay bulamadım.Resimdeki doğru bir karşılaştırmalı emin değilim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-03-06-23-40-53-52.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 110
O site pek güvenilir değil ama xt daha iyi doğrudur kaça aldınız?

O site pek güvenilir değil ama xt daha iyi doğrudur kaça aldınız?
Ben aslında ikinci el 1080 ti alacakdim 14 bin TL ye son kez burdan paylasmak istedim hata yapmamak için saolsun birisi yardım etti game garage sitesinden 14 bin TL lik rx 6600 bir kasa paylaştı özelleştirilebilir bir sistem bende içine sıvı soğutma harddisk ve rx 6600 modelinin rx 6600xt 2x oc modelini aldım 1500 TL farkla sanırım bir kaç şey daha ekledim toplam 17 bin TL oldu ama mukkemmel bir kasa oldu.İkinci el alıp ne zaman bozulucak diye korkup düşük verim almaktansa sıfır daha iyi çünkü ben 3d modelleme ve render ile ugrastigimdan dolayı benim için çok önemli.

3d modelleme yapıyorsanız amd almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…