RX 6600 XT Mech alınır mı?

Bütçe
8000

Alaxel

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu anda 1650S kullanıyorum hiç şikayetim yok sorun çıkartmadı bana kart ama değiştirmek istiyorum. Hayatımda hiç AMD ekran kartı kullanmadım ban sorun çıkartır mı? Yazılımı nasıl bilgi almak istedim sadece kullananalar bilgi verirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 6000 serisi ile birlikte sürücü sorunları kalmadı denilebilir. Sadece oyun oynanacak ise 8.000 TL için en iyi tercih RX 6600 XT.

Yazılım konusunda 6000 serisinde herhangi bir problem bulunmamakta.

Mech olan model alınmaz.

RX 6000 serisi ile birlikte sürücü sorunları kalmadı. Sadece oyun oynanacak ise 8.000 TL için en iyi tercih RX 6600 XT.
yazılım sorunları yok denecek kadar az derken ?

yazılım sorunları yok denecek kadar az derken ?
Zaman zaman konu açan arkadaşlar oluyor fakat sürücü sorunları RX 6000 serisinde yok. Hatta her yeni sürücü güncellemesi ile performans iyileştirmesi yapılıyor.

Son düzenleme:
Zaman zaman konu açan arkadaşlar oluyor fakat sürücü sorunları RX 6000 serisinde yok. Hatta her yeni sürücü güncellemesi ile performans iyileştirmesi yapılıyor.
fiyatlara bakıyorum 1650 super le aynı fiyat hemen hemen abi bu kart nasıl 3060 rakibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…