RX 6600 XT nasıldır?

wu tang arisi

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.

Teknobiyotik'te 8850 liraya satılan RX 6600 XT ekran kartını satın almayı düşünüyorum.

Sistemimde MSI GTX970 ekran kartı, R5 3600 işlemci, 2x8 3600 MHz RAM var ve monitörüm 1080p, 165 Hz.

Sizce bu kart nasıldır ve bu fiyata bu kart alınır mı? Bu sistem için başka ekran kartı öneriniz var mı? Sizce ne yapmalıyım?

Teşekkürler.

@Sir Benjamin, maalesef bitmiş hocam. Bu fiyata RX 6600XT alınır.

Harbi bitmiş, olsun.
Challenger Pro'nun pek bir incelemesine rastlamadım termal performans olarak, PCB'de besleme vs olarak iyi.
Genelde çoğu zaman böyle oluyor. İyi bir ekran kartı indirime girince bitiyor.

Alınır güzel alet, ben de 6600 XT kullanıyorum. 9K seviyesinde varken RTX 3060 da bakılabilir alternatif olarak. Daha ucuza 6600 XT modelleri de var eğer kasanın soğutması iyiyse.

Yaklaşık 4 ay önce hazır sistem olarak aldım bu ekran kartından. Tüm oyunları yüksek ayarlarda rahat açıyor ve render vs konusunda da gayet hızlı varsa sorun cevaplayabilirim. Alınır güzel karttır.
Hocam çok teşekkürler yorumunuz için. Sizce mevcut sistemim ile sorun yaşar mıyım darboğaz vs?
Bir de, PSU olarak ne kullanmaktasınız? Corsair VS650 80 Plus PSU kullanıyorum, biraz eski bir PSU olduğundan çekiniyorum açıkçası.

3300X ve 550W ile kullanıyorum 6600 XT'yi yapıştır korkma. Yalnız güç kaynağın ne kadar eski burası önemli. Kartın güç tüketimi oldukça düşük ama güç kaynağın tarih eser ise biraz yıpranmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…