En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Alınır güzel alet, ben de 6600 XT kullanıyorum. 9K seviyesinde varken RTX 3060 da bakılabilir alternatif olarak. Daha ucuza 6600 XT modelleri de var eğer kasanın soğutması iyiyse.
Yaklaşık 4 ay önce hazır sistem olarak aldım bu ekran kartından. Tüm oyunları yüksek ayarlarda rahat açıyor ve render vs konusunda da gayet hızlı varsa sorun cevaplayabilirim. Alınır güzel karttır.
Yaklaşık 4 ay önce hazır sistem olarak aldım bu ekran kartından. Tüm oyunları yüksek ayarlarda rahat açıyor ve render vs konusunda da gayet hızlı varsa sorun cevaplayabilirim. Alınır güzel karttır.
Hocam çok teşekkürler yorumunuz için. Sizce mevcut sistemim ile sorun yaşar mıyım darboğaz vs?
Bir de, PSU olarak ne kullanmaktasınız? Corsair VS650 80 Plus PSU kullanıyorum, biraz eski bir PSU olduğundan çekiniyorum açıkçası.
Hocam çok teşekkürler yorumunuz için. Sizce mevcut sistemim ile sorun yaşar mıyım darboğaz vs?
Bir de, PSU olarak ne kullanmaktasınız? Corsair VS650 80 Plus PSU kullanıyorum, biraz eski bir PSU olduğundan çekiniyorum açıkçası.
3300X ve 550W ile kullanıyorum 6600 XT'yi yapıştır korkma. Yalnız güç kaynağın ne kadar eski burası önemli. Kartın güç tüketimi oldukça düşük ama güç kaynağın tarih eser ise biraz yıpranmış olabilir.