RX 6600 XT ne kadar eder?

taha1709

Kilopat
İkinci el Nitro+ RX 6600 XT ne kadar eder? Maksimum kaç vereyim? Uzaktan bir tanıdık ile pazarlık edeceğim.

İkinci el ürün satan sarı sayfalar var, oralardan bakabilirsin (Reklam olmasın diye yazmadım adını). Bende Sapphire 6700 xt nitro var, temiz. Satmak istesem bugünün parasıyla 11-12 bine falan veririm sanıyorum.

İkinci el ürün satan sarı sayfalar var, oralardan bakabilirsin (reklam olmasın diye yazmadım adını). Bende Sapphire 6700 XT Nitro var, temiz. Satmak istesem bugünün parasıyla 11-12 bine falan veririm sanıyorum.

Biraz baktım ama oradaki fiyatlar çok suni bence. Fiyatında koyulan kartlar 1 2 günde gidiyor, şişirilmiş fiyatlar da piyasayı oluşturuyor gibi.

Sapphire RX 6600 XT Nitro+ güvenlik etiketi duruyor​

Hocam bakıyorum kart şu an 10k gözüküyor sıfırı ama senin alcağında garanti yoktur diye tahmin ediyorum bana kalırsa. Çok Temizse 6 olur ama 5 ten fazla vermek saçma gibi. Şu anki 2. el piyasası her şeyi yüksekten tuttuğundan balon fiyatlar.Ki arkadaşın satmaya çalışsa 5 ten fazlaya alan çok nadir kimse olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…