xBeytullah Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #1 MSI Radeon 6600 XT Gaming X ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartlarında overclock nasıl yapılır?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ekim 2023 #2 AMD'nin kendi programından(performans sekmesinde olması lazım) veya MSI Afterburner ile yapabilirsin.
AMD'nin kendi programından(performans sekmesinde olması lazım) veya MSI Afterburner ile yapabilirsin.
xBeytullah Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #3 Cruslan dedi: AMD'nin kendi programından(performans sekmesinde olması lazım) veya MSI Afterburner ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hiç dikkatimi çekmedi bu sekme. Peki bu Afterburner ile basıl yapılıyor ki? İlk defa duydum.
Cruslan dedi: AMD'nin kendi programından(performans sekmesinde olması lazım) veya MSI Afterburner ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hiç dikkatimi çekmedi bu sekme. Peki bu Afterburner ile basıl yapılıyor ki? İlk defa duydum.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ekim 2023 #4 Aynı ayarlar var. Yapıyorsunuz basbayağı.
xBeytullah Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #5 Cruslan dedi: Aynı ayarlar var. Yapıyorsunuz basbayağı. Genişletmek için tıkla... İnceleyim şu an oyun bilgisayarım yanımda değil.
Cruslan dedi: Aynı ayarlar var. Yapıyorsunuz basbayağı. Genişletmek için tıkla... İnceleyim şu an oyun bilgisayarım yanımda değil.