Peki daha sonradan işlemci ne almalıyım bu konulara çok vakıf değilimde hocam bütçede kısıtlı yani öyle uç bişeyde alamam şimdilik1080p de yapar. Rahatsız edebilir belki ama çok absürt bir darboğaz olmaz bence.
Peki daha sonradan işlemci ne almalıyım bu konulara çok vakıf değilimde hocam bütçede kısıtlı yani öyle uç bir şeyde alamam şimdilik
R5 3600 sıkıntı yaratır mı peki 6600xt ile ilgili adam akıllı video bulamadım bununla ilgilideR5 5600 alabilirsiniz.
R5 3600 sıkıntı yaratır mı peki 6600 XT ile ilgili adamakıllı video bulamadım bununla ilgilide.
R5 3600 sıkıntı yaratır mı peki 6600 XT ile ilgili adamakıllı video bulamadım bununla ilgilide
anadlım hocam o zaman bu durumda 6600 alırsam darboğaz daha az olmaz mı tam verime daha yakın alırım işlemci masrafından da kurtulurum belkiÇok az da olsa darboğaz yapacaktır. R5 5500 ile benzer güçte işlemciler. Rahatsız etmez ama alabiliyorsanız 5600 alın AM4 soketin en F/P işlemcisidir. Aradaki fiyat farkını da sonuna kadar hak eder.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.