RX 6600 XT sistem Bannerlord oynatır mı?

emreshy

Hectopat
Daha fazla  
  • Ekran kartı: AMD Radeon RX 6600 XT.
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600.
  • RAM: 2x8GB = 16 GB.
  • Anakart: A320 Prime.
  • PSU: 550W.

Genel olarak her oyunu oynatır mı? Bir de özel olarak Bannerlord'da drop sorunu yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Ekran kartı: AMD Radeon RX 6600 XT.
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600.
  • RAM: 2x8GB = 16 GB.
  • Anakart: A320 Prime.
  • PSU: 550W.

Genel olarak her oyunu oynatır mı? Bir de özel olarak Bannerlord'da drop sorunu yaşar mıyım?

GTX 1050 Ti'la ultrada oynuyorum 60FPS çok rahat oynarsın.

Yasamazsin. Gayet yeterli. Sadece büyük savaslarda kasmalar vs. olabilir ama o çok üst düzey sistemlerde de oluyor maalesef.

Pekala hocam genel anlamda oyunlarda nasıl FPS'ler alırım mesela Valorant, CS:GO, CD MW: 2 gibi oyunlarda.

Yüksek ayarlarda çoğu oyunda 60+ FPS alırsınız. Sisteminiz gayet iyi bir sistem. Böyle konular açmanıza gerek yok

Vallaha hocam 17 yıldır ilk defa güzel bir bilgisayar alıyorum soruşturmak istiyorum çocuk gibi seviniyorum çünkü

Bende de 6600 var. Şu an için tüm oyunları 1080p high - Ultra 60 FPS üstü oynatıyor. Sorun yaşamazsın. CS:GO, Valorant'ta vs. 300 üstünü görürsün.

Peki AMD kronik sorunu bu kartta da mevcut mudur yani genel olarak her kartın kendine özel kronik sorunları oluyor diye biliyorum özellikle AMD genelinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…