YasharSultan Centipat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 RAM 16 GB 2666Mhz SSD veya HDD modeli 1 TB HDD Ekran kartı MSİ RX6600XT 2X MECH Anakart ASUS H510 İşlemci İ3-10100 Son güncellemeden sonra (1.63) oyunun FPS değeri bayağı düştü normalde Ultra-high ayarlarda 60 FPS almam gerekirken 40-45 FPS alıyorum ve her 5-6 saniyeden bir FPS dropu yiyorum oyun oynanılmaz hale geldi sebebi nedir?
Son güncellemeden sonra (1.63) oyunun FPS değeri bayağı düştü normalde Ultra-high ayarlarda 60 FPS almam gerekirken 40-45 FPS alıyorum ve her 5-6 saniyeden bir FPS dropu yiyorum oyun oynanılmaz hale geldi sebebi nedir?
O Oğuz_Kaan1 Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 35 12 Temmuz 2023 #2 İşlemciden kaynaklı. Ekran kartı çok güçlü olup işlemci i3 10100f olunca darboğaz olur. i3 11400f mesela darboğaz yapmazdı.
İşlemciden kaynaklı. Ekran kartı çok güçlü olup işlemci i3 10100f olunca darboğaz olur. i3 11400f mesela darboğaz yapmazdı.
YasharSultan Centipat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #3 Oğuz_Kaan1 dedi: İşlemciden kaynaklı. Ekran kartı çok güçlü olup işlemci i3 10100f olunca darboğaz olur. i3 11400f mesela darboğaz yapmazdı. Genişletmek için tıkla... evet darboğaz olduğunu biliyorum ama buna rağmen 40-45 fps bence normal değil çünkü testlerde öyle gözükmüyor ve eskiden daaha yüksek fps alıyordum
Oğuz_Kaan1 dedi: İşlemciden kaynaklı. Ekran kartı çok güçlü olup işlemci i3 10100f olunca darboğaz olur. i3 11400f mesela darboğaz yapmazdı. Genişletmek için tıkla... evet darboğaz olduğunu biliyorum ama buna rağmen 40-45 fps bence normal değil çünkü testlerde öyle gözükmüyor ve eskiden daaha yüksek fps alıyordum
Emin_06 Kilopat Katılım 9 Aralık 2014 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #4 MSI Afterburner indirip RAM işlemci ekran kartı kullanımlarınızı kontrol edin.
Metehan Berk Asıcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 1.272 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #5 Çözünürlüğü düşür ve dene belki drop girmez.
YasharSultan Centipat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #6 Emin_06 dedi: MSI Afterburner indirip RAM işlemci ekran kartı kullanımlarınızı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Böyle mi? Metehan Berk Asıcı dedi: Çözünürlüğü düşür ve dene belki drop girmez. Genişletmek için tıkla... hocam düşüreyimde tamam ama ben düşük çözünürlükte oynamak istemiyorum normal fps almam gerek sonuçta bu ayarlarla Dosya Ekleri Screenshot (17).png 3,5 MB · Görüntüleme: 50 Screenshot (18).png 3,8 MB · Görüntüleme: 63
Emin_06 dedi: MSI Afterburner indirip RAM işlemci ekran kartı kullanımlarınızı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Böyle mi? Metehan Berk Asıcı dedi: Çözünürlüğü düşür ve dene belki drop girmez. Genişletmek için tıkla... hocam düşüreyimde tamam ama ben düşük çözünürlükte oynamak istemiyorum normal fps almam gerek sonuçta bu ayarlarla
O Oğuz_Kaan1 Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 35 12 Temmuz 2023 #7 YasharSultan dedi: Böyle mi? hocam düşüreyimde tamam ama ben düşük çözünürlükte oynamak istemiyorum normal fps almam gerek sonuçta bu ayarlarla Genişletmek için tıkla... En azından oynayabildiğine şükret. Benimki LOL bile kaldırmıyor
YasharSultan dedi: Böyle mi? hocam düşüreyimde tamam ama ben düşük çözünürlükte oynamak istemiyorum normal fps almam gerek sonuçta bu ayarlarla Genişletmek için tıkla... En azından oynayabildiğine şükret. Benimki LOL bile kaldırmıyor
YasharSultan Centipat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #8 Oğuz_Kaan1 dedi: En azından oynayabildiğine şükret. Benimki LOL bile kaldırmıyor Genişletmek için tıkla... bu kadar para verip böyle oynamaktansa hiç para vermeyip oynamamak daha iyi ağabey
Oğuz_Kaan1 dedi: En azından oynayabildiğine şükret. Benimki LOL bile kaldırmıyor Genişletmek için tıkla... bu kadar para verip böyle oynamaktansa hiç para vermeyip oynamamak daha iyi ağabey
ahmxtygt Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.063 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #9 Oğuz_Kaan1 dedi: En azından oynayabildiğine şükret. Benimki LoL bile kaldırmıyor Genişletmek için tıkla... Bu foruma gelip neden gereksiz yazılar yazıyorsunuz, KS'nin istediği cevabı ver ya da çık konudan?
Oğuz_Kaan1 dedi: En azından oynayabildiğine şükret. Benimki LoL bile kaldırmıyor Genişletmek için tıkla... Bu foruma gelip neden gereksiz yazılar yazıyorsunuz, KS'nin istediği cevabı ver ya da çık konudan?
O Oğuz_Kaan1 Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 35 12 Temmuz 2023 #10 ahmxtygt dedi: Bu foruma gelip neden gereksiz yazılar yazıyorsunuz, KS'nin istediği cevabı ver ya da çık konudan? Genişletmek için tıkla... tamam, kusura bakma.
ahmxtygt dedi: Bu foruma gelip neden gereksiz yazılar yazıyorsunuz, KS'nin istediği cevabı ver ya da çık konudan? Genişletmek için tıkla... tamam, kusura bakma.