RX 6600 XT sistem için PSU önerisi

461988

Hectopat
* RX 6600 XT.
* i5 10400F.
*8 GB RAM (16 GB RAM'e yükselteceğim)
*1 TB hard disk ve 120 GB SSD (SSD'ye sadece Win. Yükleyeceğim)
*H410 mATX 3200MHz.

Not: PSU patlamaz olursa iyi olur :D

Bu sistemi daha almadım ama almayı planlıyorum. Bilgisayarı özellikle GPU tarafından daha güçlü seçmeye çalıştım. Bu sisteme yetecek bir PSU önerebilir misiniz?

Son düzenleme:
Bütçe sınırı yok mu? Bende de 6600 XT var ve CM MWE 650W 80+ Bronze V2 modelini kullanıyorum. Bütçe belirtirseniz başka öneriler de yapabilirim.

550 TL gibi bir fiyat iyi olur.

Hocam CV650'yi duydumda bazı kişiler önermiyor. Sıkıntı çıkarmaz değil mi?

Bütçeyi bir tık yükseltip bunu al başın ağrımasın.

Ben bunu nasıl unuttum ya... Bu da iyi bir tercih hatta bu bütçede sanırım benim attıklarımdan daha iyi.

Hocam CV650'yi duydumda bazı kişiler önermiyor. Sıkıntı çıkarmaz değil mi?

Çıkaracağını sanmıyorum. Zaten orada 4 PSU var illa cv almak zorunda değilsin. @kino hocamın attığı PSU da iyidir ona da bir bak derim.

Bütçeyi bir tık yükseltip bunu al başın ağrımasın.

Ben bunu nasıl unuttum ya... Bu da iyi bir tercih hatta bu bütçede sanırım benim attıklarımdan daha iyi.

Çıkaracağını sanmıyorum. Zaten orada 4 PSU var illa cv almak zorunda değilsin. @kino hocamın attığı PSU da iyidir ona da bir bak derim.
hocalarım high power markasına güvenemiyorum. Corsair veya fsp olursa daha iyi olur benim için.

@Sir Benjamin senin attıkların içinde Pylon ile CX650F de güzel. Bütçeyi aşamazsa alabilir.

Hocalarım High Power markasına güvenemiyorum. Corsair veya FSP olursa daha iyi olur benim için.

High Power, Gamepower değil karıştırma. 550 TL'ye alacağın Corsair ve FSP'den de çok yüksek kalite bekleyemezsin. High Power'ın o güç kaynağındaki parçaları kalitelidir, markasının çok önemi olduğunu sanmıyorum. İlla marka olsun diyorsan Seasonic verelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı