RX 6600 XT sistem kaç TL eder?

Musa Alkan

Hectopat
Makaleler
1
Parçalarım şu şekilde
Sapphire RX 6600XT Nitro+
Ryzen 5 5600
MSI B550M Mortar Wi-Fi
Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8) 3200MHz DDR4
ID-Cooling SE-224-XT White hava soğutma
Samsung 980 Pro 500GB
Kasa: Ranker Cygnus V2
Mosue: ASUS TUF Gaming M3 Aura
Klavye: ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe
Monitör: MSI Optix MAG274R2
Sıfır dark flash RGB'li SSD soğutucu ve Mouse Pad hediye
Hepsinin garantisi en az 1 yıl olması lazım, daha fazla olanlar da var monitör de 1 ölü piksel bir de ışık hüzmesi mevcut ama kullanmaya hiç engel değil. Max ve minimum Ne kadar eder Sistemim teşekkürler

Kasanın rahat 17-18K'sı var kalite olarak. Ama alıcı bulur musun bilemem. Çevre birimleri ve monitör hakkında malesef yorum yapamayacağım.

kasanın kendisinin 0ı yaklaşık 17-18 bin tl arası sanırım. parçaları bilmiyorum ama kasayı rahat 14e götürürsün gibi geliyor insanlar 10kya dolap gibi yerlerden apu sistem alıyor bu arada satmayı düşünüyorsan 6600xt almayı düşünüyordum asus tuf gtx 1650 oc üstüne para koyabilirim senin sisteminse

Parça satmayı düşünmüyorum, ileride satıp PlayStation 5 e geçebilirim

Parça satmayı düşünmüyorum, ileride satıp PlayStation 5 e geçebilirim
Parça parça satmazsan normalde edeceğinden çok ucuza satarsın.

Basit mantık olarak, 2. el ölücü birinin roleplayini yapıyorum.

-Kardeşim sistem ne kadar?
+19000 TL
- Sen bizi dolandırıyor musun şöyle bir sistem var bak seninkiyle aynı yeğen? (DA-G5/AMD RYZEN 5 5600X/ASUS ROG STRIX Radeon RX 6600 XT OC 8GB/500GB NVMe M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM)
+Abi bunun parçalarından daha kaliteli benimkiler
-Olum işte 500 GB SSD var ekran kartı aynı hatta asus anakartıda asus
+Abi benim SSD daha hızlı veri yazıyor
-Olum 500 GB değil mi işte 14000 son yoksa almam.
+Hayırlı günler.

Bu birçok alıcıyla aranda geçecek konuşmanın bir örneği.

Onların o numaraları konuşmaları baka sökmez ben az çok piyasayı biliyorum, ve letgo sahibinden çok ürün sattım ölücüleri de iyi tanırım fikir almak için buraya yazdım faydalı da oldu teşekkürler herkese . Dolar Kuru ne olur oda şuan belli değil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…