Çözüldü RX 6600 XT sistem oyun sırasında donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MahoBoosTv2

Hectopat
Daha fazla  
RAM
xpg gammix 8x2 16 gb 3200 mhz
SSD veya HDD modeli
pny cs 3030 512 gb ssd
Ekran kartı
rx 6600xt
Anakart
asus prime h610M A D4
İşlemci
İ5 12400F
Merhaba arkadaşlar iyi sosyaller. Elimde RX 6600XT ekran kartı - i5 12400F işlemci - 16 GB DDR4 RAM ve M.2 SSD - Windows 10 Pro işletim sistemi mevcut. Öncelerden olmayan geçen gün LoL oynarken AMD ekran kartı driverinin çökmesi " sürücü zaman aşımı verdi hatası" ve devamında LoL'den atma sorununu yaşadım. Hatayı verdikten sonra devam deyince gene oyuna giriyor sorunsuz ama niye verdiğini bilmiyorum. Bundan dolayı DDU ile driveri silip siteden yenisini indirdim. Bu sefer de Opera ve LoL açıkken sanki PC sıfır FPS gibi donuyor ara ara videonun sesi geliyor, sağ tık yapınca geç de olsa ekrana geliyor ama sıfır FPS gibi davranıyor PC. Aç kapa yaptığım zaman sorunsuz devam ediyor PC. Bunun hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Çözüm
23.9.3 sürücüsünde tarayıcıda kasma ve donma problemi var diyorlardı. Ben yaşamadım ama yaşayan birçok kişi var. 23.9.1 sürümünü indirip deneyebilirsiniz tekrar.
23.9.3 sürücüsünde tarayıcıda kasma ve donma problemi var diyorlardı. Ben yaşamadım ama yaşayan birçok kişi var. 23.9.1 sürümünü indirip deneyebilirsiniz tekrar.

Kesinlikle var hocam. Dümdüz donuyor bilgisayarı da kitliyor.

Çözüm bu arkadaşlar benden başka yaşayan olursa.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı