Dragonerian Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #1 Chrome aşırı bir şekilde donuyor. Diğer tarayıcılarda da bu şekilde bir anda olmaya başladı.
Mithrandir59 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.790 Çözümler 13 Yer İstanbul 16 Ekim 2022 #2 Bende RTX 2060 - 12100F var, video izlerken gezinirken yavaşlık oluyor biraz. Chrome'dan farklı bir tarayıcı denemedim henüz. W11 kullanıyorum. Edit: Edge'de sorun olmadı, sadece Chrome. Yazılımsal olabilir. Artı 0 Eksi
Bende RTX 2060 - 12100F var, video izlerken gezinirken yavaşlık oluyor biraz. Chrome'dan farklı bir tarayıcı denemedim henüz. W11 kullanıyorum. Edit: Edge'de sorun olmadı, sadece Chrome. Yazılımsal olabilir.
KS KS Dragonerian Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #3 Mithrandir59 dedi: Bende RTX 2060 - 12100F var, video izlerken gezinirken yavaşlık oluyor biraz. Chrome'dan farklı bir tarayıcı denemedim henüz. W11 kullanıyorum. Edit: Edge'de sorun olmadı, sadece Chrome. Yazılımsal olabilir. Genişletmek için tıkla... Her fareyi hareket ettirdiğimde yeni sayfa açtığımda oluyor. Artı 0 Eksi
Mithrandir59 dedi: Bende RTX 2060 - 12100F var, video izlerken gezinirken yavaşlık oluyor biraz. Chrome'dan farklı bir tarayıcı denemedim henüz. W11 kullanıyorum. Edit: Edge'de sorun olmadı, sadece Chrome. Yazılımsal olabilir. Genişletmek için tıkla... Her fareyi hareket ettirdiğimde yeni sayfa açtığımda oluyor.
Mithrandir59 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.790 Çözümler 13 Yer İstanbul 17 Ekim 2022 #4 Dragonerian dedi: Her fareyi hareket ettirdiğimde yeni sayfa açtığımda oluyor. Genişletmek için tıkla... Başka fare veya mevcut fareyi farklı USB girişinden deneme şansınız oldu mu? Artı 0 Eksi
Dragonerian dedi: Her fareyi hareket ettirdiğimde yeni sayfa açtığımda oluyor. Genişletmek için tıkla... Başka fare veya mevcut fareyi farklı USB girişinden deneme şansınız oldu mu?
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #5 Edge'yi kimse kullanmıyor ama bu zamana kadar Opera Game browser, google chrome, yandex, gibi tarayıcıları denedim. En iyisi Edge ve hâlâ Edge kullanıyorum. Arkadaşlarım Google kasıyor diyor Edge kullan diyorum garipsiyorlar. Edge kullanın. Artı 0 Eksi
Edge'yi kimse kullanmıyor ama bu zamana kadar Opera Game browser, google chrome, yandex, gibi tarayıcıları denedim. En iyisi Edge ve hâlâ Edge kullanıyorum. Arkadaşlarım Google kasıyor diyor Edge kullan diyorum garipsiyorlar. Edge kullanın.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 17 Ekim 2022 #6 HDD olduğu için olabilir veya SSD okuma yazma hızı düşüktür. Ya da RAM düşüktür. Büyük ihtimal yazılımsaldır. Bunlar dışında fikrim yok. Artı 0 Eksi
HDD olduğu için olabilir veya SSD okuma yazma hızı düşüktür. Ya da RAM düşüktür. Büyük ihtimal yazılımsaldır. Bunlar dışında fikrim yok.