Çözüldü RX 6600 XT sistemde FC 24'te FPS dropları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

abuzerkömürcü

Centipat
Daha fazla  
RX 6600 XT Ryzen 5 5500 16 GB RAM'li sistemimde yaklaşık 7 aydır FC 24 oynuyorum. Son birkaç günde ara sahnelerde drop girmeye başladı. Bunun çözümü nedir? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı sorunu yaşıyordum. RX 6700 XT kullanıyorum. En son yayınlanan lanet Driver'ı kurdum FC 24 oynanmaz hale geldi. 3 sürüm öncesine güncelledim donma kasma yok. DDU ile sürücüyü kaldırıp eski sürücülerden birine dönmeni tavsiye ederim.
RX 6600 XT Ryzen 5 5500 16 GB RAM'li sistemimde yaklaşık 7 aydır FC 24 oynuyorum. Son birkaç günde ara sahnelerde drop girmeye başladı. Bunun çözümü nedir? Yardımcı olur musunuz?

Ayarlarda arasahnekare sayısı diye bir ayarvardır onu 60FPS yapın.

Aynı sorunu yaşıyordum. RX 6700 XT kullanıyorum. En son yayınlanan lanet Driver'ı kurdum FC 24 oynanmaz hale geldi. 3 sürüm öncesine güncelledim donma kasma yok. DDU ile sürücüyü kaldırıp eski sürücülerden birine dönmeni tavsiye ederim.

Çözüm

Deneyeceğim hocam teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…