r3gedit Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 355 Çözümler 1 Yer İstanbul 6 Mart 2024 #1 RAM 16 GB Ekran kartı AMD RX 6600 XT Anakart B560M-P İşlemci İ5 11400F Sıkıntım şu, oyunu 144 FPS Ultra ayarlarda oynarken oyundan çık gir yapınca 30 veya 40 FPS gibi değerlere düşüp oynuyorum ve ekran kartını %90-%98 aralığında kullanıyor. Hiçbir oyunda bu problem yok sadece Forza Horizon'da var.
Sıkıntım şu, oyunu 144 FPS Ultra ayarlarda oynarken oyundan çık gir yapınca 30 veya 40 FPS gibi değerlere düşüp oynuyorum ve ekran kartını %90-%98 aralığında kullanıyor. Hiçbir oyunda bu problem yok sadece Forza Horizon'da var.
SafderunTR Hectopat Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 312 Çözümler 2 6 Mart 2024 #2 Ayarlardan FPS kısıtlamasını kontrol ettiniz mi? Arada saçma çekilde 44'e sabitliyor bende.
r3gedit Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 355 Çözümler 1 Yer İstanbul 6 Mart 2024 #3 SafderunTR dedi: Ayarlardan FPS kısıtlamasını kontrol ettiniz mi? Arada saçma çekilde 44'e sabitliyor bende. Genişletmek için tıkla... Hemen bakayım hocam. SafderunTR dedi: Ayarlardan FPS kısıtlamasını kontrol ettiniz mi? Arada saçma çekilde 44'e sabitliyor bende. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi girdiğimde düzeldiğini gördüm ama bunun tekrar olacağından eminim çünkü geçen de böyle olmuştu.
SafderunTR dedi: Ayarlardan FPS kısıtlamasını kontrol ettiniz mi? Arada saçma çekilde 44'e sabitliyor bende. Genişletmek için tıkla... Hemen bakayım hocam. SafderunTR dedi: Ayarlardan FPS kısıtlamasını kontrol ettiniz mi? Arada saçma çekilde 44'e sabitliyor bende. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi girdiğimde düzeldiğini gördüm ama bunun tekrar olacağından eminim çünkü geçen de böyle olmuştu.