Merhaba. Ekran kartım MSI VGA Radeon 8 GB RX 6600 XT, işlemci R5 3600, monitörüm de 165Hz yani donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Görüntü oyunlarda sorunsuz olsa da YouTube'da, Twitch'de video izlerken kimi zaman çok, kimi zaman ufak alanlarda kare kare oluyor. Sorunum nedir, bunu nasıl çözebilirim?
Not: Monitörün tam adı ASUS VG248qg 24" Full HD 0.5ms* 165Hz(hız aşırtılabilir) Gaming monitör.
Yani benim internetimde bir değişiklik yok, eski sistemimde resmen tv vardı ve aynı internetle daha netti görüntü. Farklı kaynaklardan izlediğim neredeyse her içerikte aynı sorunu yaşıyorum, tabi hepsi eklediğim görüntüdeki kadar aşırı olmuyor sorun.
Merhaba. Ekran kartım MSI VGA Radeon 8 GB RX 6600 XT, işlemci R5 3600, monitörüm de 165Hz yani donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Görüntü oyunlarda sorunsuz olsa da YouTube'da, Twitch'de video izlerken kimi zaman çok, kimi zaman ufak alanlarda kare kare oluyor. Sorunum nedir, bunu nasıl çözebilirim?
Not: Monitörün tam adı ASUS VG248qg 24" Full HD 0.5ms* 165Hz(hız aşırtılabilir) Gaming monitör.
Ekran kartlık bir durum değil diye biliyorum farklı yayıncılarda veya YouTube videolarında aynı sorun oluyor mu acaba genelde yayıncı kaynaklı oluyor böyle şeyler.
@deadfellow@Format at knk 100mbps download alıyorum, çok daha düşük internet hızlarıyla bile böyle çamurlaşan görüntü almadığımı hatırlıyorum. Bu internetle geforce now'dan akıcı şekilde oyun stream ediyordum aslında. Dediğim gibi, film, stream veya video izlerken yaşıyorum bunu, acaba gaming mode'da kullanıyor olmamın etkisi olur mu?