toprakatess Centipat Katılım 20 Mart 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:37 #11 Sorun dediğim ayarlarım düzgün ve güncel anlamında. Ve hayır kontrol ettim ancak olmadı. Dosya Ekleri image.jpg 160,2 KB · Görüntüleme: 2
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.492 Makaleler 60 Çözümler 817 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:11 #12 Sequoia kurup, update ile geçmeyi dene.
toprakatess Centipat Katılım 20 Mart 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:32 #13 claus dedi: Sequoia kurup, Update ile geçmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Hocam öyleydi ilk başta zaten de Update'i yapamıyorum ondan direkt tahoe kurmaya çalışıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 20:46
claus dedi: Sequoia kurup, Update ile geçmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Hocam öyleydi ilk başta zaten de Update'i yapamıyorum ondan direkt tahoe kurmaya çalışıyorum.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.492 Makaleler 60 Çözümler 817 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:47 #14 Direkt kurulumda çok nadiren tarz sorunlar olabiliyor Tahoe için ama update ile sorunsuz geçiş oluyor. Siz sorunsuz Sequoia kurup, sonra güncelleme ile geçişte sorun mu yaşıyorsunuz ?
Direkt kurulumda çok nadiren tarz sorunlar olabiliyor Tahoe için ama update ile sorunsuz geçiş oluyor. Siz sorunsuz Sequoia kurup, sonra güncelleme ile geçişte sorun mu yaşıyorsunuz ?