E Exelderm Kilopat Katılım 19 Eylül 2013 Mesajlar 297 Çözümler 1 5 Ekim 2021 #1 Bilgisayarımda ASUS TUF GTX 1660 Super var. Upgrade için MSI Gaming X AMD Radeon RX 6600 XT aldım. 6600XT'yi taktıktan sonra PC'yi açtım ancak görüntü gelmedi. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2021
Bilgisayarımda ASUS TUF GTX 1660 Super var. Upgrade için MSI Gaming X AMD Radeon RX 6600 XT aldım. 6600XT'yi taktıktan sonra PC'yi açtım ancak görüntü gelmedi. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Againbirth Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.078 Çözümler 18 5 Ekim 2021 #2 Bilgisayar çalışıyor mu? Eski kartı takınca görüntü geliyor mu? Kabloyu ekran kartına taktığına emin misin?
Bilgisayar çalışıyor mu? Eski kartı takınca görüntü geliyor mu? Kabloyu ekran kartına taktığına emin misin?
E Exelderm Kilopat Katılım 19 Eylül 2013 Mesajlar 297 Çözümler 1 5 Ekim 2021 #3 Againbirth dedi: Bilgisayar çalışıyor mu? Eski kartı takınca görüntü geliyor mu? Kabloyu ekran kartına taktığına emin misin? Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi hocam. Smart Access Memory ile alakaliymis. Bios'a girebiliyordum zaten. Onu Aktif edince görüntü geldi.
Againbirth dedi: Bilgisayar çalışıyor mu? Eski kartı takınca görüntü geliyor mu? Kabloyu ekran kartına taktığına emin misin? Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi hocam. Smart Access Memory ile alakaliymis. Bios'a girebiliyordum zaten. Onu Aktif edince görüntü geldi.