Göndermiş olduğunuz sistemde istediğim parçaların hepsini seçince 17.500 TL oluyor hocam neleri değiştirdin dersen, ssd 1 tb anakartı b550m-k yaptım 5600x harici bunları değiştirdim.Güzel sistem, PSU ve RAM değişebilir.
Ayrıca şu sistemi 5600X yaparak alabilirsin.
Kasa ve PSU çöp attığım sistemde. Sipariş verdikten sonra şu ikisini sipariş ver. Sonra elinde kalan kasa ve PSU'yu da satarsın. Parçaların ayrı ayrı gelmesini belirt bu arada.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Aerocool Graphite 3 x ARGB Fanlı Güçlendirilmiş Camlı, Tam Mesh Ön Panel, 6 Port Fan Kontrolcülü, USB 3.0 Mid Tower Siyah Oyuncu Kasası (AE-GRPHT) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } AE-GRPHT-icgorsel...www.teknobiyotik.com Sharkoon Gold Zero 650 W WPM-GOLDZERO-650W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon Gold Zero 650 W WPM-GOLDZERO-650W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sharkoon Gold Zero 650 W WPM-GOLDZERO-650W Power Supply özelliklerini incele, 1.696,53 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ramler anakartımla uyumlu diye seçmiştim ama değiştirmem gerekirse ne tercih etmeliyim?Güzel sistem, PSU ve RAM değişebilir.
Kasa ve PSU çöp attığım sistemde. Sipariş verdikten sonra şu ikisini sipariş ver. Sonra elinde kalan kasa ve PSU'yu da satarsın. Parçaların ayrı ayrı gelmesini belirt bu arada.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Aerocool Graphite 3 x ARGB Fanlı Güçlendirilmiş Camlı, Tam Mesh Ön Panel, 6 Port Fan Kontrolcülü, USB 3.0 Mid Tower Siyah Oyuncu Kasası (AE-GRPHT) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } AE-GRPHT-icgorsel...www.teknobiyotik.com Sharkoon Gold Zero 650 W WPM-GOLDZERO-650W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon Gold Zero 650 W WPM-GOLDZERO-650W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sharkoon Gold Zero 650 W WPM-GOLDZERO-650W Power Supply özelliklerini incele, 1.696,53 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
B550M-K'ya gerek yok. 1TB SSD seçili fiyatı pahalı. 2100TL ekstra vereceğine sistemdeki SSD dursun, 1700TL'ye aynı kalitede 1TB SSD alırsın, 1.5TB olur.Göndermiş olduğunuz sistemde istediğim parçaların hepsini seçince 17.500 TL oluyor hocam neleri değiştirdin dersen, ssd 1 tb anakartı b550m-k yaptım 5600x harici bunları değiştirdim.
Uyumlu fakat şu RAM'ler çok daha iyi.Ramler anakartımla uyumlu diye seçmiştim ama değiştirmem gerekirse ne tercih etmeliyim?
Gayet güzel bir noktaya değindiniz değerlendireceğim.Bilgisayarın daha güzel gözükmesi için mATX bir kasa kullanabilirsin. Anakartın ile uyumlu olur.
Atmış olduğunuz Graphite kasa mATX bir kasa mı ?Güzel sistem, PSU ve RAM değişebilir.
ATX ve mATX anakartları destekliyor, aklında şüphe olmasın.Atmış olduğunuz Graphite kasa mATX bir kasa mı ?
Açıkçası 3060 kullanmayı da pek düşünmüyorum, SAM ile birlikte 3060'tan daha iyi iş çıkarmaz mı rx6600xt?B550M-K'ya gerek yok. 1TB SSD seçili fiyatı pahalı. 2100TL ekstra vereceğine sistemdeki SSD dursun, 1700TL'ye aynı kalitede 1TB SSD alırsın, 1.5TB olur.
Uyumlu fakat şu RAM'ler çok daha iyi.
BALLISTIX 2x8 16gb 3200mhz Ddr4 Bl2k8g32c16u4b Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BALLISTIX 2x8 16gb 3200mhz Ddr4 Bl2k8g32c16u4b yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İnternetten bende bakmıştım destekliyor evet ama bir arkadaşımız mATX kasa al daha güzel durur demiş o yüzden sormuştum.ATX ve mATX anakartları destekliyor, aklında şüphe olmasın.
Eki Görüntüle 1404230
Ram seçerken nelere dikkat ediyoruz ikiside ballistix ama parçaları falan mı farklı hocam.B550M-K'ya gerek yok. 1TB SSD seçili fiyatı pahalı. 2100TL ekstra vereceğine sistemdeki SSD dursun, 1700TL'ye aynı kalitede 1TB SSD alırsın, 1.5TB olur.
Uyumlu fakat şu RAM'ler çok daha iyi.
BALLISTIX 2x8 16gb 3200mhz Ddr4 Bl2k8g32c16u4b Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BALLISTIX 2x8 16gb 3200mhz Ddr4 Bl2k8g32c16u4b yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İkisinin oyun performansları gündelik kullanımda benzer. Bunu 2 ekran kartını aynı koşulda kullanmış @KeyN_N iyi bilir.Açıkçası 3060 kullanmayı da pek düşünmüyorum, SAM ile birlikte 3060'tan daha iyi iş çıkarmaz mı rx6600xt?
mATX kasa olmaz. mATX anakart destekleyen kasa olur. Kasa destekliyor.İnternetten bende bakmıştım destekliyor evet ama bir arkadaşımız mATX kasa al daha güzel durur demiş o yüzden sormuştum.
Ballistix'in içindeki çipin OC potansiyeli çok daha iyi. Bizzat kullanıyorum.Ram seçerken nelere dikkat ediyoruz ikiside ballistix ama parçaları falan mı farklı hocam.
Halihazır yüklediğim sistemde OC yapabilecek miyim bu ramlere?İkisinin oyun performansları gündelik kullanımda benzer. Bunu 2 ekran kartını aynı koşulda kullanmış @KeyN_N iyi bilir.
mATX kasa olmaz. mATX anakart destekleyen kasa olur. Kasa destekliyor.
Ballistix'in içindeki çipin OC potansiyeli çok daha iyi. Bizzat kullanıyorum.