RX 6600 XT ve R5 1600 AF sistemde darboğaz var mı?

5600X ile senin iki katın FPS alıyordum son oynadığımda. Onunda sebebi ekran kartım yetmiyor daha fazlasına.

Para bolsa yapıştır 5800X3D, paşalar gibi oynarsın her oyunu. Yoksa 5600 iyidir kendim 5600X kullanıyorum onun kırpılmış hali.

Uygun fiyata bulursan kesinlikle pişman etmez.

Güvenilir mi bilmiyorum Teknobiyotik'te de 4000 bandın da nerden alayım ?

N11'den aldım hayırlı olsun bakalım teşekkürler herkese.

Son düzenleme:

Ben teknobiyotik üzerinden tray değilde kutulu olanını aldım MX-4 macun ile birlikte, sıkıntısız elime ulaştı. Tray işlemci bakıyorsun sen bu arada, bu kutusuzdur ve soğutucusuz gelir, bilgi vereyim önceden.

Teşekkür ederim soğutucu var sorunsuz gelsin inşallah..

Teşekkür ederim soğutucu var sorunsuz gelsin inşallah..

BIOS güncellemesi gerekebilir bu arada not düşeyim. Anakartının modeli nedir bilmiyorum fakat ismini internette aratırsan üretici firmanın sitesinde destek bölümünde BIOS sürümlerinin listesi bulunur. Bir flash bellek yardımıyla 5 dakikada yapabileceğin bir işlem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belli başlı anakartlarda aslında işlemci takılı bile olmadan bu işlemi yapabiliyorsun.

Son düzenleme:
Biliyorum hocam teşekkürler bios son sürümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…