RX 6600 XT vs, RX 5700 XT vs GTX 1070 sistem

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
al hem 6650 XT hem ROG hem 12100F hem 0. takip edip alacaksın bunlardansiz gidip 2.el 1070 çöpüne 11k para verin aynen devam. Zaten kimlerle konuşuyom gülücük falan atıyor bir de konu sahibi bilip bilmeden. Git kazığı ye madem ne diyeyim.

Bu attığın F/P ürünlere maksimum 1 2 saat içerisinde 4 5 bin TL zam geliyor.
Varsa şu an bu fiyata alabileceğimiz bilgisayar at alalım diyorum.

Şu an demiyorum zaten böyle sistemler oluyor.

Böyle sistemlerin olduğunu bizde biliyoruz forumun sahibi ile YouTube'daki tüm F/P ürünlere baktık hepsi 1 2 saat içerisinde zamlanıyor.
2 gün önce bir bilgisayar gördüm adam attığında 11 bin TL'idi arada 1 hafta zaman geçmişti aynı ürün bu sefer 20.500 olmuştu.

Reis güncel oyunları açsın güzel grafiklerde falan açsa ve de uzun süre beni götürse yeterli.
Hocam 3 öneriden bana göre,oyunlarda sorun yasatmayacak olan 3600 ve 5700x li sistem,islemci 6 cekirdek ve ekran karti ile uyumu cok iyi olur bence,RX 6600 xt kullaniyorum,2600X ile bence kesin darbogaz olur,i3 4 cekirdek oldugu için tercih etmem,begeneneler olabilir ,bence yetersiz,1070 cok eski kart

Bu attığın F/P ürünlere maksimum 1 2 saat içerisinde 4 5 bin TL zam geliyor.
Varsa şu an bu fiyata alabileceğimiz bilgisayar at alalım diyorum.

Böyle sistemlerin olduğunu bizde biliyoruz forumun sahibi ile YouTube'daki tüm F/P ürünlere baktık hepsi 1 2 saat içerisinde zamlanıyor.
2 gün önce bir bilgisayar gördüm adam attığında 11 bin TL'idi arada 1 hafta zaman geçmişti aynı ürün bu sefer 20.500 olmuştu.
EE bende 2-3 gün takip edin alsın diyorum.İlla 2.el alcaksa ekran kartı 3-4k olan sistemlere 11k vermesin diyorum.

Ee bende 2-3 gün takip edin alsın diyorum. İlla 2.el alacaksa ekran kartı 3-4K olan sistemlere 11k vermesin diyorum.

2. el en F/P ürün buydu.
2 3 gün takip edin diyorsunda sen bize bildiğin piyango çekin ya tutarsa diyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı