Arkadaşlar ikisi arasında kaldım. Biliyorum XT versiyonu daha güçlü ama değer mi alınır mı? Anlamadım çok kararsızım hangisini almalıyım sizce RX580 var şu an takılı ve çok ısınıyor oda da petek yakmaya gerek kalmıyor inanın PUBG'ye giriyorum 5 dakika sonra odası ufo varmış gibi ısınıyor ses zaten anlatmaya gerek yok.
Arkadaşlar ikisi arasında kaldım. Biliyorum XT versiyonu daha güçlü ama değer mi alınır mı? Anlamadım çok kararsızım hangisini almalıyım sizce RX580 var şu an takılı ve çok ısınıyor oda da petek yakmaya gerek kalmıyor inanın PUBG'ye giriyorum 5 dakika sonra odası ufo varmış gibi ısınıyor ses zaten anlatmaya gerek yok.
OC yapabilirim anakart MSI B450 tomahawk Max ıı zaten 1080p de darboğaz yapar biliyorum hangisi daha mantıklı işlemciyi daha sonra upgrade yapabilirim veya şuan önerebiliceğiniz işlemci var mı işlemci için bütçem 1500 TL.
OC yapabilirim anakart MSI B450 Tomahawk Max II zaten 1080p de darboğaz yapar biliyorum hangisi daha mantıklı işlemciyi daha sonra upgrade yapabilirim veya şu an önerebiliceğiniz işlemci var mı? İşlemci için bütçem 1500 TL.
6300 - 6500 tl bandinda cok rahat rx 6600 bulabiliyorsun. 7500tl civarinda ise 6600xt bulabiliyorsun. Uygun bir 6600 bakip geri kalan butceni islemci icin ayirabilirsin.
OC yapabilirim anakart MSI B450 Tomahawk Max II zaten 1080p de darboğaz yapar biliyorum hangisi daha mantıklı işlemciyi daha sonra upgrade yapabilirim veya şu an önerebiliceğiniz işlemci var mı? İşlemci için bütçem 1500 TL.
CPB
(Core Performance Boost)
AMD Ryzen İşlemcinizin Turbo frekanslarına çıkmasını sağlayan ayardır.
PBO
(Procession Boost OverDrive)
Bu yöntem uygun koşullar altında sistem bileşenlerinizin güç limitlerini ve bu bileşenlere gönderilen akımı arttırarak daha agresif CPU saat hızlarını elde etmenizi sağlar.