RX 6600 XT'den RTX 3060 Ti'a geçilir mi?

Hocam kafam çok karıştı ya Kart güzel mining de yapılmadı bir benchmark testi yapıp size sonuçlarını atsam değerlendirseniz olur mu belki OC falan yapabilme şansımız olur size de uyarsa?

Hocam kafam çok karıştı ya Kart güzel mining de yapılmadı bir benchmark testi yapıp size sonuçlarını atsam değerlendirseniz olur mu belki OC falan yapabilme şansımız olur size de uyarsa?

AMD RX 6000 serisiyle fazla mining yapılmasın diye bilerek düşük bit hızıyla çıkardı, orası normal. Benchmark testi yapıp atabilirsin, pek faydası olmaz ama bakalım yine de.

OC mu istiyorsun ilk önce 22.11.2 sürücünü indirip kuruyorsun sonra bu değerleri giriyorsun. Yaparsan söylersin bakalım nasıl olacak.

Buyurun hocam sizin yaptığınız testlerin aynısını yaptım sonuçlar böyle;

10 dakika FurMark 68 derece 1080p fan %42.

Bu da sizin ayarlardan sonra ki sonuç. @kino

Son düzenleme:

Mantıklı.

Kartta sorun yoksa bence değiştirme. Teknoloji bu. Para dayanmaz. Yazılım sorunu çökünce düşün. Çökmeden çöktü deme.

Ben de mümkün mertebe bunu istiyorum çünkü 6600 XT'den 3060 Ti'a geçmiş veya 6700 XT'ye geçmiş bunlar öyle değecek yükseltmeler değil. Eldeki kart 1080P için yeterince güçlü.

RTX 3000 ya da RX 6000 kullanıcılarının istiyorlarsa yükseltmeyi sonraki jenerasyondan yapmaları daha mantıklı. RTX 4000 desen DLSS 3.0 var, RT performansında ciddi artış var. RX 7000 desen AI çekirdekleri ve potansiyeli yüksek mimari var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…