RX 6600 XT'den RTX 3060'a geçmek mantıklı mı?

Eren186

Centipat
Daha fazla  
Özetle bu kartla hiçbir şey yapamıyorum ve şu an geçme imkanım var. Sizce mantıklı mı? Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan kullanımdan şikayetçi değilsen hiç gerek yok ,elindeki kart 3060 dan daha güçlü .

Performans düşüşü yaşarsın gerek yok öyle bir şeye

Şu an kullanımdan şikayetçi değilsen hiç gerek yok, elindeki kart 3060'dan daha güçlü.

Ne yapmak istiyorsunuz? Oyun için pek mantıklı değil 6600XT daha iyi(çok olmasa da).

6600 XT'den neden 3060'a geçiş yapmak istediniz? Mevzu oyunsa RX 6600 XT zaten 3060 seviyesinde veya biraz daha iyi bir ekran kartı.

Hocam kart zaten güçlü onda hiçbir sorun yok fakat kullanamadıktan sonra ne anlamı kalıyor ki? Oyun dahi oynayamıyorum stabilizasyon berbat. Sorunları çözmeye çalışmaktan da yoruldum binbir türlü driver denedim başka şeyler de denedim ama düzelmiyor. Bıktırdı kısacası.

Boşuna NVIDIA fanboyu değilim. Bütçe ne hocam? Hazır değiştirmişken biraz daha iyisini alın derim.

Boşuna NVIDIA fanboyu değilim. Bütçe ne hocam? Hazır değiştirmişken biraz daha iyisini alın derim.

Anladım demek sizde bilgisayardan anlamıyorsunuz fanboyluk ne güldürdünüz hocam yine beni hangisi daha performanslıysa onu alsın 6600 XT iyidir 3060'dan.

AMd den kurtulmak için RTX 2000 serisine bile geçilir.

Anladım demek sizde bilgisayardan anlamıyorsunuz fanboyluk ne güldürdünüz hocam yine beni hangisi daha performanslıysa onu alsın 6600 XT iyidir 3060'dan.

Hocam aktif olarak 6600XT kullanıyorum ama oyun oynayamıyorum oynadığım oyunlar ne akıcı ne de gerekli stabilliği veriyor sırf bu sebepten NVIDIA'ya geçmek istedim ve elimde de bütçe yok takas + nakit ile 3060 belki 3060 Ti zorlayabilirim. Sizce ne yapmalıyım veya bu sorunu başka türlü nasıl çözebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…