A Aly35 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 533 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #1 Monitör Samsung Odyssey g3 Arkadaşlar merhaba, Monitörümde Free Sync Premium özelliği var fakat AMD ekranında desteklenmiyor yazısı alıyorum ve aktifleştiremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Monitör: Samsung Odyssey G3 165Hz 1ms. Ekran kartı: RX 6600.
Arkadaşlar merhaba, Monitörümde Free Sync Premium özelliği var fakat AMD ekranında desteklenmiyor yazısı alıyorum ve aktifleştiremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Monitör: Samsung Odyssey G3 165Hz 1ms. Ekran kartı: RX 6600.
wakkum Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 838 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #2 Sürücüyü tekrar kurmayı denedin mi?
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #3 Monitörün üzerindeki tuşlarla monitör menüsüne gir. Sync ayarı var mı diye bir bak.
A Aly35 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 533 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #4 Artyom Alekseyevich dedi: Monitörün üzerindeki tuşlarla monitör menüsüne gir. Sync ayarı var mı diye bir bak. Genişletmek için tıkla... Monitörde Free Sync Premium özelliğini var ve etkinleştirdim. Fakat AMD ekranında hala desteklenmiyor.
Artyom Alekseyevich dedi: Monitörün üzerindeki tuşlarla monitör menüsüne gir. Sync ayarı var mı diye bir bak. Genişletmek için tıkla... Monitörde Free Sync Premium özelliğini var ve etkinleştirdim. Fakat AMD ekranında hala desteklenmiyor.
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.135 Çözümler 49 Yer Ankara 29 Nisan 2023 #5 Sistem çalışırken ekran kartı üzerinden kabloyu çıkartıp geri takın ve ardından sistemi tekrar başlatın. AMD ekran kartlı Laptop'umda benzer sorunu yaşıyordum ve bu şekilde sorunsuz şekilde FreeSync butonu aktifleşti.
Sistem çalışırken ekran kartı üzerinden kabloyu çıkartıp geri takın ve ardından sistemi tekrar başlatın. AMD ekran kartlı Laptop'umda benzer sorunu yaşıyordum ve bu şekilde sorunsuz şekilde FreeSync butonu aktifleşti.
A Aly35 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 533 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #6 Garip gelecek ama öyun özel ayarlarında açabiliyorum. Genel ekranlardan açılmıyor.
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #7 Aly35 dedi: Garip gelecek ama öyun özel ayarlarında açabiliyorum. Genel ekranlardan açılmıyor. Eki Görüntüle 1759358 Genişletmek için tıkla... Hocam iyi işte. DDU ile kaldırıp yeniden kurmayı deneyebilirsiniz. Başka bir çözüm olacağını sanmıyorum.
Aly35 dedi: Garip gelecek ama öyun özel ayarlarında açabiliyorum. Genel ekranlardan açılmıyor. Eki Görüntüle 1759358 Genişletmek için tıkla... Hocam iyi işte. DDU ile kaldırıp yeniden kurmayı deneyebilirsiniz. Başka bir çözüm olacağını sanmıyorum.