H HeyBeauu Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 185 2 Aralık 2022 #11 AMD tarafından çekilmek istediğim için 3060 alabilir miyim diye sordum aslında, AMD istemiyorum.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #12 HeyBeauu dedi: AMD tarafından çekilmek istediğim için 3060 alabilir miyim diye sordum aslında, AMD istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Neden hocam?
HeyBeauu dedi: AMD tarafından çekilmek istediğim için 3060 alabilir miyim diye sordum aslında, AMD istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Neden hocam?
H HeyBeauu Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 185 2 Aralık 2022 #13 yapiz dedi: Neden hocam? Genişletmek için tıkla... Durduk yere bazen donuyor bilgisayar, amd software hatası alıyorum vs.
yapiz dedi: Neden hocam? Genişletmek için tıkla... Durduk yere bazen donuyor bilgisayar, amd software hatası alıyorum vs.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #14 HeyBeauu dedi: Durduk yere bazen donuyor bilgisayar, AMD software hatası alıyorum vs. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi sürücü yüklü? Belki çözebiliriz.
HeyBeauu dedi: Durduk yere bazen donuyor bilgisayar, AMD software hatası alıyorum vs. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi sürücü yüklü? Belki çözebiliriz.
H HeyBeauu Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 185 2 Aralık 2022 #15 yapiz dedi: Hocam hangi sürücü yüklü? Belki çözebiliriz. Genişletmek için tıkla... Şu an Adrenalin Sürümü Uyarısı aldığım için bakamıyorum
yapiz dedi: Hocam hangi sürücü yüklü? Belki çözebiliriz. Genişletmek için tıkla... Şu an Adrenalin Sürümü Uyarısı aldığım için bakamıyorum
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 2 Aralık 2022 #16 HeyBeauu dedi: Şu an Adrenalin Sürümü Uyarısı aldığım için bakamıyorum Genişletmek için tıkla... DDU ile silip whql sürücüsünü yükleyin.
HeyBeauu dedi: Şu an Adrenalin Sürümü Uyarısı aldığım için bakamıyorum Genişletmek için tıkla... DDU ile silip whql sürücüsünü yükleyin.